reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja tez bywam w 5-10-15.maja dobre jakosciowo rzeczy,a nie tak bardzo drogie.Oczywiscie rowniez najbardziej lubie wyprzedaze...:-D .Ja musze cos pokupowac na 74 teraz.Tylko skad pieniadze brac?:szok: .

reklama
A oto nasze ostatnie zakupki:
1.Leżaczek-Bujaczek Fisher-Price dla dzidzi do 18tu kilo:happy:
2.spodenki i czapunia
3.i komplecik biało niebieski:-)

mysia23-dzieki serdeczne!Jak zwykle jestes niezastąpiona! Cóż -wygląda na to ze na foteliku nie da sie zaoszczedzic albo inaczej nie da sie nie zbankrutowac..trudno - moze lepiej bedzie jesli ciocia zasponsoruje nam poł naprawde dobrego fotelika a my zapłacimy za reszte..w koncu taki 9-18kg to powinien starczyc gdzies do 3 lat mam nadzieje...

Agata, czyTwój fotelik ma regulowane oparcie do siedzenia i do leżenia?

A pamiętacie sprawę mojego zakupu fotelika od dziewczyny z BB? Nie oddała mi pieniędzy :no: Nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu, który podała. Jest mamą lipcową 2006 i ostatnio pojawił się u niej ciążowy suwaczek. Udziela się nadal na BB, ale na zamkniętych wątkach. Szkoda, bo najchetniej bym jej narobiła wstydu wśród koleżanek. Za chwile znowu zresztą może kogoś oszukac. Jak się zbiorę, to zgłoszę sprawę na policję. Mieszka w Krakowie, co prawda nie znam ulicy, ale znam numer konta, na który przesyłałam pieniądze.

Tak ma regulacje siedzącą i leżącą ,jest wibracja i melodyjka jak dziecko pociągnie za małpke.Jest super mły odrazu usnoł jak go położyłam:-D:-D:-D

madzix: ja kupiłam Ramatti Mars, a nie Venus, więc to zupełnie inny model. Nie mam pojęcia czy Venus przeszedł jakieś testy :confused:

A chusta niestety... będzie chyba prezentem dla Maxa który ma się urodzić w lipcu, bo Milenka nie chce w niej leżeć za żadne skarby świata :no:
.

A ja zamowilam dzis taki:

oooooooooohi7.jpg

Udalo mi sie poprawic.Jak dzieciatko kopie,to wlaczaja sie melodyjki i swieca swiatelka.Wibracje tez sa :)

reklama
Kasiad: podziwiam Twoją cierpliwość, ja bym się ostro wkurzyła i narobiłabym jej wstydu na forum za takie oszustwo :wściekła/y:

A ja nie wytrzymałam i też kupiłam Milence taki sam fotelik jak agata24 :-) Mała nawet lubi w nim siedzieć, ale te wibracje są dla niej chyba za słabe, bo ani ją ziębią ani grzeją... wogóle na nie jakoś nie reaguje :nerd:
.

Do góry