reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Oliwieczka, oczywiscie ze mozesz :tak: w 5-10-15.

U nas niestety mieli tylko rozm.56 ale jak gdzies znajdziesz wiekszy to daj znac. pojade tam i kupie, bo tez strasznie mi sie podoba, ale mala juz dawno z niego wyrosla:-(

w 5 10 15 maja wlasnie ciuszki dla maluszkow i to w pieknych kolorach. ja zawsze czekam na wyprzedaze bo mozna kupic super ciuchy za 20%ceny poczatkowej:tak:

lil kate a nie orientujesz sie przypadkiem jak teraz w 5 10 15 w Galerii z wyprzedażami?? Byłaś ostatnio może? Jest coś fajnego??

Nadal nie wiem co z tym podgrzewaczem...czy ten philips naprawdę jest w promocyjnej cenie??:confused::confused:

Mysia, wlasnie teraz w 5-10-15 sa normalne ceny. i ostatnio jak bylam to nic nie kupilam. szkoda teraz kasy bo za miesiac mozna bedzie kupi te ciuszki duzo taniej. a mala szczodrze "zajaczek" obdarowal wiec na razie ma w czym chodzic:tak:

A z tymi podgrzewaczami, to ostatnio jak bylam w Sloniu to ogladalam je i wydaje mi sie ze poza Aventem zaden nie kosztowal powyzej stowy :tak:

Właśnie też mi się tak wydawało...bo zwracałam uwagę na tego philipsa i chyba kosztował coś ok 120 zł, no i nie dochodzi koszt przesyłki..:happy:

A ja chyba muszę cosik kupić, ale nie koniecznie w 5 10 15. Bo Fili coś mi sie rozrasta i zaraz 62 będą za małe, a jeszcze dwa tyg.temu były deko za duże...:no::wściekła/y: a goście nie wiem na co czekają...narazie to strasznie mało odwiedzających i obdarowujących...a tak teściowa mi mówiła "po co kupujesz,nie kupuj, bo goście przyniosą" Wszak przynoszą, ale dopiero na roczne dziecko...mam już ze 3 pary spodni i bluz, ale na ok 12 mies. A do tego czasu dziecko na go nie będzie przecież :eek::eek: Dobrze,że to sa bardzo miłe zakupy...:-D:laugh2:

reklama
Joasiek!
Mam do Ciebie 2 pytanka. Pamietam ze kiedys , kiedyś chwaliłaś sie zakupem chusty do noszenia Milenki-chciałam Cie zapytac czy ta chusta sie sprawdza , czy jej uzywasz i czy jest Wam w niej wygodnie?Mocno sie nad taka zastanawiam tylko mam obawe zeby nie trafiła niepotrzebna na dno szafy...

A drugie pytanie tez dotyczy Twojego zakupu-tzn. fotelika ramatti.Pisałaś (dawno temu-wiem , ze odgrzebuje teraz stare smiecie ale moze pamiętasz?), ze jest porównywalny jesli chodzi o bezpieczeństwo z najlepszymi.Szukałam w róznych miejscach ocen jakie uzyskały foteliki w testach zderzeniowych-no i znalazłam np. fotelik.info ale ocenami chwalą sie tylko najdroższe firmy a pozostałe chętnie wspominją , ze mają certyfikat ale sprawa oceny jest przemilczana.Skąd wiesz ,ze ramatti uzyskał dobre oceny?Mozesz mi polecic jakieś wiarygodne źródło?
Wiem -moze to dziwne teraz zastanawiac sie nad fotelikiem ale mamy obiecany poważny prezent od cioci więc fotelik 9-18 byłby idealny :-) - tylko znów jest dylemat czy tańszy bedzie odpowiednio dobry...a rammatti venus jest bardzo podobny do maxi cosi tobi wiec jesli oceny sa takze porównywalne to nie bede sie zastanawiac...Gdybys pamietała ską miałas info o ocenach fotelików to bade bardzo wdzięczna.Na fotelik.info nie znalazłam:-(

Do góry