reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no wlasnie sama nie wiem jaki z campolu sa tanie czy dobre to nie wiem philips ma wiecej funkcji - opcji podgrzewania sama nie wiem czekam na wasze propozycje. no i jeszcze nianie musze kupic a tez nie wiem jaka moze taka?? ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro tylko czy jest ok??

ma ktorac cos takiego??
a co do lezaczak to zamawiam balam sie ze wibry nie czuc a skoro czuc to kupuje.

reklama
Karola04 ja mam lezaczek z wibratorem moja nunia jest bardzo zadowolona jak sie jej pupka masuje:-D to bardzo ja uspokaja ponadto bujaczek i maskotki przywieszone na drazku robia swoje, Ja jestem bardzo zadowolona. Ja mam z firmy Fisher Price, sama nie wybierałam do dostalismy od chrzestnej :tak:

a co z elektryczna niania ma ktos taka z fisher-a ??? chyba 102zl to dobra cena patrzac po innych aukcjach tylko czy to dobry sprzet??

szczerze mowiac to mi tez bo te z campolu to troche tandeta podchodza ale to moze tylko zdjecia takie juz sama nie wiem.

Elektryczna niania to idealna sprawa jak sie ma duzy dom a i w małym sie przydaje, mamy kuchnie na dole a sypialnie na gorze wiec jest niezbędna w moim domku. Ale nie wiem jaka to firma bo przywieziona jest z Niemiec.

Karola, w tym leżaczku sa narazie zabawki za wysoko, żeby masze dzieci mogły dotknąc, więc ja je trochę obnizyłam, dowiazałam sznureczki i Oliwka jak macha rączkami to uderza w zabawki, narazie jeszcze niechcąca, ale grzechoczą i patrzy zdziwiona, że sama je dotyka.

A co do podgrzewacza, to własnie upatrzyłam taki Canpolowski z miską, ale narazie zrezygnowałam z zakupu, bo i tak jedziemy na samej piersi, a odciągniętego mleka nie daję już kilka dni. Jak ten stan sie utrzyma, to nie będę narazie kupowac podgrzewacza.

Ja też sie muszę rozejrzeć za podgrzewaczem..myślałam o takim tufi, bo ma wtyczkę do gniazda na zapalniczki w aucie...a to może sie przydać:tak::tak: Ale widzę,ze ten philips też ma wtyczkę i ten mi bardziej odpowiada :tak::tak: Nie orientuje sie ile on kosztuje w sklepie..:confused::confused:

reklama
ten canpola "najtaniej na allegro" nie ma chyba wtyczki do auta:no: a szkoda bo duzo rzeczy kupilam od tego sprzedawcy i moge go smialo polecic :tak:

Do góry