reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Uff- Tycia, Joasiek-pocieszyłyście mnie ,że chrzciny Waszych pociech jeszcze nie teraz.Jak czytam ile dziewczyn szykuje je w Wielkanoc i jak słucham tych wszystkich dopytywań i uwag ciotek i pociotków, że chrzciny nalezałoby zrobic teraz w święta to chociaż początkowo byłam temu bardzo przeciwna teraz zaczynałam już miec watpliwości.Na szczęcie nie zmienilismy zdania pod wpływem tych wszystkich dobrych rad ;-) i planujemy je latem-teraz niunia jest jeszcze za malutka, dlatego poczekamy az troszke podrośnie:-)

reklama
Ja pewnie chcilabym teraz w sieta,ale mam na poczatku maja komunie synka,wiec musze poswiecic jemu troche czasu.szyjemy garnitur itd...Chce,zeby czul,ze to jest najwazniejsze wydarzenie i bedzie przed chrztem.maluchowi i tak obojetne kiedy bedzie mial chrzest:-D .Straszy synek mial 7 miesiecy,a corcia 11:szok: ,gdy byli chrzczeni:-D .

Ja zaplanowalam chrzciny na wrzesien. W czerwcu bierzemy z mezem slub koscielny i robimy wesele, wiec do tego czasu wystarczy nam wrazen:tak:

agusia9915, oczywiscie ze myslalam. ale slub mamy dopiero o 20.00 wiec szkoda mi dzieciaka o tej godzinie ciagnac do kosciola:eek:

a to wczoraj kupilismy malutkiej (pierwszy raz udalo mi sie nie przeplacic, bo jak mialam zamiar ja kupowac miesiac temu to byla 2 razy drozsza:tak: )

Mata edukacyjna

Fajna ta mata. Moja mama kupiła Oliwce jakąś matę, ale nie wiem jaką, pewnie nie ma takich bajerów jak ta Twoja Lil kate.

Kasia, wydaje mi sie ze te wszystkie bajery to dla rodzicow i ich portfeli. a dla dziecka wazne zeby bylo wygodnie i kolorowo. a powiesic na palakach mozna co sie chce:tak:

reklama
Do góry