reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jakie słodkie ... http://www.halens.pl/pl/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc3RhcnRfaW5kZXg9MTI2JmZoX3NlY29uZGlkPXBsXzMzMzExNiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTEzNiZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZoYWxlbnNfcGwlMmZwbF9QTCUyZiUyNHMlM2RrdXJ0a2ElNWN1MDAyMG5leHQmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-333116/index.html
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
coś ten link Tycia nie działa.
no właśnie weszłam i poczytałam że plajta była ale znalazłam sukienkę z NEXT którą chciałam sobie kupić i tak trawię i dziś wieczorem się zmierzę i zamówię.no fakt dla dzieci już przebrane i widziałam że pomarańczowa kurta co kupiłam Szymkowi nie jest tam dostępna.
no właśnie weszłam i poczytałam że plajta była ale znalazłam sukienkę z NEXT którą chciałam sobie kupić i tak trawię i dziś wieczorem się zmierzę i zamówię.no fakt dla dzieci już przebrane i widziałam że pomarańczowa kurta co kupiłam Szymkowi nie jest tam dostępna.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tycia rewelacyjne zakupy Kondzio będzie modny chłopak na topie;-)
Oj faktycznie słodkie Ja to już nawet nie chodzę po działach dla dziewczynek, bo nie mogę przeżyć, że nie mi dane jest tam kupować Może kiedyś się chrześnicy dorobię, bo na razie mam tylko jednego chrześniaka i dwóch synów, to wtedy będę się mogła wykazać;-)Jakie słodkie ... NEXT Płaszcz - halens.pl
Mam pytanie, czy nie wiecie może, gdzie można kupić oryginalną tapicerkę na fotelik Maxi-Cosi Priori XP? Bo ta którą mam, to już wyblakła i brzydko wygląda, zresztą ona już swoje wysłużyła i to przy Victorze, a Oli jeszcze w nim trochę pojeździ Widziałam na allegro, ale to są frotowe pokrowce, a mi chodzi o normalną tapicerkę Słyszałam, że da się gdzieś kupić, tylko gdzie i za ile Jak byście coś wiedziały, to będę wdzięczna za info:-)
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
marzy mi sie cos takiego dla malenstwa
2w1 KOLYSKA LOZECZKO Burlington Baby (1251381107) - motoAllegro
Gosia ty miałas taki koszyczek dla dziecka - na jak długo wystarczył wam?
Rozalka ty masz też taki koszyczek? sprawdza sie?
2w1 KOLYSKA LOZECZKO Burlington Baby (1251381107) - motoAllegro
Gosia ty miałas taki koszyczek dla dziecka - na jak długo wystarczył wam?
Rozalka ty masz też taki koszyczek? sprawdza sie?
Podziel się: