reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja tez sie nad nia zastanawiam,ale ten pomarancz jakos mi srednio pasuje. Kiedys kupiłam jeszcze w Quelle kurtki które myslałam,ze sa nexta i jedna ładna jest teraz dobra na Kondzia,a dwie pozostałe jeszcze za duze. Kupiłam wtedy trzy,bo były po 30 zł. Myslalam,ze to Next:-D ,pewnie pamietacie ;-).

reklama
Karola ten kombinezon sliczny:tak:, sama go ostatnio ogladałam w sklepie dla Hubka, ale cena mnie powaliła:sorry2:, postaram sie poszukać taniej czegoś jednak, bo jeszcze buty na zime to tez wydatek, a wole na butach nie oszczedzac i miec pewno ze nieprzemakaja i sa ciepłe

a kurteczka z nexta bomba:tak:, pomarańcz to ja lubię, baaardzo:-)

pewnie jak ktoś z dzieckiem wybiera się w góry na narty to zapewne opłaca się taki zakup.ale cena szok a co najciekawsze nigdy tych kompletów nie ma na wyprzedażach już rok temu patrzyłam.

ja lubię takie kolorowe ubrania na zimę zwłaszcza pomarańcze żółcie sama bym sobie taką kurtkę kupiła ale brak rozmiaru haha

w smyku już też zima widziałam kurtki spodnie narciary ale tylko takie do pasa i szelki a ja chcę takie wyższe.

Karola, kombinezon superaśny :tak: Choć cena faktycznie powalająca ...
Oli praktycznie na zimę już przygotowana, mamy i kombinezon i kurtkę zimową ze spodniami i kozaki. Dokupić jeszcze muszę taki szaliko-golf wkładany przez głowę, bo bez porównia chroni lepiej niż szal, coś takiego:
HIT!! GOLFIKI ZAMIAST SZALIKA obw.głowy do 55 cm (1227689106) - Aukcje internetowe Allegro
lub
POLAR SZALIKI-GOLFIKI 0-5 LAT NOWE!!! 33kolory (1221880774) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze nie wiem na który się zdecyduję, bo w tym polarowym podoba mi się, że jest z tyłu zapinany na rzepa, a więc nie trzeba przez głowę przeciskać (przez co fryzura się psuje), za to jest jak na mój gust za krótki, bo ma tylko wysokość 5 cm.
Dziś kupiłam w H&M takie rękawiczki tylko za 14,90 zł:
*H&M* _ HELLO KITTY _RĘKAWICZKI _ roz_110/128 (1225192652) - Aukcje internetowe Allegro

A! I jeszcze w Carrefourze obkupiłam Oliwkę w skarpetki, były za grosze - para za 1,29 zł! A że Oliwce barkowało skarpetek, bo powyrastała, to kupiłam aż 10 par

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry