reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

naprawdę? hmmmm ja jakoś nigdy nie czułam blusa do takich koszyczków bo to chyba tylko na chwileczkę i co z tym zrobić??ja to raczej zwolenniczka nawet łózeczek turystycznych nich tych tradycyjnych stacjonarnych.

reklama
Rosmerta na 3-4M właściwie na 3 ale D był duży bo potem jak fikał to głową dotykał wikliny i musiałam coś kłaść ;) jedynie co to u mnie ta wiklina to troszkę skrzypiała takie odgłos wydaje wiklinowy ;)

ja bym dużych pieniążków na takie coś nie wydawała Karola potem można sprzedać ja np byłam stratna 30zł ;) a iść obok do pokoju nie musiałam do tego myślałam że z naciętym kroczem wygodniej z łózka wyjąć dziecko bo ja nawet nie wstawałam ;) no ale to mnie ominęło to nacięcie ale i tak zadowolona byłam :)

marzy mi sie cos takiego dla malenstwa:sorry2:
2w1 KOLYSKA LOZECZKO Burlington Baby (1251381107) - motoAllegro

Gosia ty miałas taki koszyczek dla dziecka - na jak długo wystarczył wam?
Rozalka ty masz też taki koszyczek? sprawdza sie?

Sprawdza sie i to bardzo.Mała sobe własnie w nim leży i gada do pieska,a ja sobie obiad spokojnie robiłam.W ogóle Hania nie lubi leżaczka,po za tym za mała chyba jeszcze ,bo jej tak główka opada,więc koszyk jak najbardziej w dzien do lezakowania,a w nocy jak znalazł ,blisko łózka.Słysze jak sobie kweka i biorę ja do karmienia zanim zacznie płakac,wiec maz jej nawet nie słyszy.córka kumpeli w nim spała do 6 miesiecy.

I Cie rozumiem rosmerta jak najbardziej,ja marzyłam o takim koszyku,bo mi wizualnie sie podoba.I mozna sprzedac potem,bo widze,że chodliwy towar na uzywane koszyki.jak sama szukałam,to szybko znikały.Troszke sie straci,ale warto.Tez mozna używane poszukac.

dzięki za info dziewczyny:-)

a jaki ty masz ten koszyk Rozalka?? przede wszystkim chodzi mi mniej więcej o wymiary

ja potrzebowałabym go mieć na dole w salonie, żeby w ciągu dnia mieć pod bokiem maluszka. Hubek pamiętam spał w łóżeczku turystycznym, ale my mamy te większe i to od razu taki kolos sie wydaje dla takiego maleństwa. A poza tym zawsze mi sie takie koszyki podobały a teraz gdy juz wszystko praktycznie mamy dla maluszka jeśli chodzi o spanie itp to mogę spełnic swoje marzenie:tak:

rosmerta no własnie ja tez tak miałam,że wszystko juz było,a chciało sie cos innego,nowego.
wymiary to mniej więcej 80cm/na 37 (materacyk w środku)

no pewnie że marzenia można spełniać po to są.

zamówiona kurtka dla Szymka już do nas wysłana więc powinna w przyszłym tygodniu być to zima nie powinna być nam straszna jeszcze tylko spodnie na śnieg.

no pewnie że marzenia można spełniać po to są.

zamówiona kurtka dla Szymka już do nas wysłana więc powinna w przyszłym tygodniu być to zima nie powinna być nam straszna jeszcze tylko spodnie na śnieg.

Wolfia, niestety nie wiem gdzie mozna kupic oryginalna tapicerke to maxi cosi. Moze w jakims sklepie z dzieciecymi akcesoriami. Patrzylas w Toys & Nursery obok Dunnesa. A moze w EuroBaby w Newbridge?? Moze maja albo moga zamowic skads?

Rosmerta, mi tez sie marzy taki koszyk, tylko raczej zbyt malo miejsca mamy w mieszkaniu. Tak sobie myslalam, ze w zasadzie wszysko mamy dla Dzidzi, ale cos nowego tez by sie przydalo.

Dziewczyny jak tylko macie marzenie o posiadaniu takiego koszyczka i macie możliwości, to nie żałujcie sobie:tak::-) Ja uważam, że są śliczne i spokojnie na pierwsze 4 miesiące wystarczą:tak: Udanych zakupów:-)

Karolnia dzięki, zapytam przy najbliższej okazji:tak: Czytałam w necie, że ciężko ją tak w skelpach dostać, ale w Niemczech można ją bez problemu kupić, więc może poszukam na ebay.de:-p

reklama
Karolina jak macie mało kup koszyczek na star potem wymienisz na łózeczko :) przecież nie musisz mieć tego i tego D właściwie w koszyczku był cały czas potem go sprzedaży powędrował do łóżeczka :)

Do góry