reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja też widziałam te golfiki w H&M, dokładnie takie:
H&M szaliczek golfik 104-116 j. nowy (1232979944) - Aukcje internetowe Allegro
I cena przesadzona tak jak pisze Miśka i poza tym aż tak dobrze jednak nie chronią przez zimnem, jak tego typu:
GOLFIK SZALIK OKAZJA WYSPRZEDAŻ OSTATNIE SZTUKI (1233063170) - Aukcje internetowe Allegro
bo są mniej ciepłe - mają zdecydowanie krótszy ten golfik nachodzący na szyję i jednak są cieńsze.
Jeśli komuś jednak bardzo się podobają, to proponuję odwiedzić Reserved dziecięcy - tam są prawie identyczne za 14,90 zł - też przedwczoraj widziałam.

reklama
ja za to widziałam dla chłopców tylko granatowe całe są no i powiem szczerze ten co Kasiad zamieściła to jakiś dziwny bo krótki.Szymek jak mierzyłam jego to ma go zgięty na pół i zakrywa mu rzuchwę i sięga aż pod samiusieńką brodę.

To może Karola są różnej długości te golfiki. Muszę wybrać się też na rynek, bo może i u nas też sprzedają i nie będę musiała zamawiać z Allegro.
Nie wiem czy pisałam, ale oprócz spodni od 2 częściowego kombizenonu, Oliwka bardzo dużo używała w zeszłym roku jesienią i zimą jeansów ocieplanych od spodu polarem. Myślałam, że będą w tym roku jeszcze dobre, bo były podwinięte rok temu, ale okazało się, że niestety są już za małe. Dlatego kupiłam Oliwce tym razem sztruksy podszyte polarkiem, super miękkie i super ciepłe - jestem bardzo zadowolona z zakupu, jak pstryknę zdjęcie to wkleję. Oliwka zawsze jęczy na dworzu, że jest jej zimno w nogi, a w takich spodniach z polarkiem jest jej ciepło.
Oprócz tego zakupiłam jeansy i komplet - tuniczkę z getrami z Minni, ale jeszcze do mnie nie dotarły.

Gosiu dobra decyzja, bo ja pamiętam, że Ty zawsze takie ładne rzeczy wynajdujesz w tych secondhandach i to w takich rewelacyjnych cenach, że grzechem byłoby nie iść najpierw tam:tak:

Victor to pewnie by nie chciał zakładać takiego szaliko-golfa:-p:sorry: Dlatego ja nawet nie myślę o takim zakupie, bo i tak by to pewnie leżało. No ale u nas nie ma takich zim jak w PL, przynajmniej na razie;-)

reklama
Do góry