reklama
nie ma jak coś napisać i zamknąć okno przed zatwierdzeniem
Kasiu dokładnie takie same były może mają jakieś promocje a sami nie wiedzą jakie ceny
Dziewczyny nie wiem czy któraś miała kołyskę/kosz ? zastanawiałam sie jak sobie dam radę na początku chodząc do maluszka do pokoju Emilki i chyba nie dam rady na początku wiec zdecydowała bym się na nie drogą kołyskę jakoś używaną
i w sumie nie wiem co lepsze
czy takie Kołyska dla maluszka (790192854) - Aukcje internetowe Allegro
czy taka starczy super kosz wiklinowy (792527362) - Aukcje internetowe Allegro
czy może taka też fajna Kołyska ALVI buk (789975606) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedzcie mi bo ja główkuję już tydzień ta pierwsza chyba dość drogo schodzi ? w sumie nie zależy mi na bujaniu , melodyjkach itd chce by tylko dziecko było obok i nie musiała bym od razu po porodzie chodzić do Emilki i kombinować by usiąść na fotelu tylko bym miała dziecko pod ręką przy łóżku
a łóżeczko zwykłe mi nie wejdzie do mnie nawet podoba mi się ten kosz skromny fajny stabilny myślicie że wygodny dla maluszka ?
Kasiu dokładnie takie same były może mają jakieś promocje a sami nie wiedzą jakie ceny
Dziewczyny nie wiem czy któraś miała kołyskę/kosz ? zastanawiałam sie jak sobie dam radę na początku chodząc do maluszka do pokoju Emilki i chyba nie dam rady na początku wiec zdecydowała bym się na nie drogą kołyskę jakoś używaną
i w sumie nie wiem co lepsze
czy takie Kołyska dla maluszka (790192854) - Aukcje internetowe Allegro
czy taka starczy super kosz wiklinowy (792527362) - Aukcje internetowe Allegro
czy może taka też fajna Kołyska ALVI buk (789975606) - Aukcje internetowe Allegro
podpowiedzcie mi bo ja główkuję już tydzień ta pierwsza chyba dość drogo schodzi ? w sumie nie zależy mi na bujaniu , melodyjkach itd chce by tylko dziecko było obok i nie musiała bym od razu po porodzie chodzić do Emilki i kombinować by usiąść na fotelu tylko bym miała dziecko pod ręką przy łóżku
a łóżeczko zwykłe mi nie wejdzie do mnie nawet podoba mi się ten kosz skromny fajny stabilny myślicie że wygodny dla maluszka ?
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Gosiu ta trzecia kołyska dużo dośc miejsca zajmuje,kumpela miała zamiast łóżeczka na początku.
Zanim Kuba spał w łóżeczku to ja miałam obok gondolę od wózka
Ale jakbym miałą wybierac z tych trzech,to bym wybrała ten drugi kosz.
Pierwsze za drogie(dziecko szybko wyrośnie)
A kosz nawet taniej można kupić niż podałaś chyba.
Wiklinowy kosz, wiklinowe łóżeczko (793042799) - Aukcje internetowe Allegro
no tą widziałam ale odbiór osobisty ;-)Gosiu ta trzecia kołyska dużo dośc miejsca zajmuje,kumpela miała zamiast łóżeczka na początku.
muszę wymierzyć ile będę mieć na ten cel miejsca
chce przeznaczyć na taki kosz gdzieś 150zł jest jeszcze opcja że się będę pytać czy mi ktoś za 150zł nie sprzeda z przesyłką zobaczymy
na tą 1 bym musiała na pewno mieć więcej a jakoś mi żal wolę już kupić coś innego za te pieniążki
nie wejdzie nawet takie co zajmuję pół miejsca co zwykłe turystyczne nawet nie wiem czy ten kosz wejdzie miary nie mogę znaleźćGosiu jak masz więcej miejsca,to może małe łóżeczko turystyczne,zawsze możesz je zabrać na wakacje
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
sklep.dzidzio.pl -> Koszyk wiklinowy BIRTHE, Alvi
tu masz rozmiar takiego podobnego'
Przeciętnie chyba maja 80 na 40 cm.
tu masz rozmiar takiego podobnego'
Przeciętnie chyba maja 80 na 40 cm.
Gosiu, szkoda, że wcześniej nie pisałaś, bo u nas w zeszyłym tygodniu w lumpiku był taki kosz, bez pościeli, z taką narzutką falbankową, całkiem fajny, z tym, że nie na kółkach, tylko taki stojący bezpośrednio na podłodze. Kosztował tylko coś ok 20 zł. Mogłam Ci przecież kupić i wysłać Ale już go nie ma, byłam dziś, bo szukałam coś na ramiona dla Oliwki do tego stroju pajęczarki. Kupiłam taki cienki czarny sweterek-wdzianko krótkie trochę za pachy, właśnie się pierze. Kupiłam w sumie przede wszystkim dlatego, że super będzie pasować do tej eleganckiej sukienki w grochy, właśnie czegoś takiego szukałam. Ale przy okazji mam nadzieję, że będzie pasować do tego stroju pajęczarki. Jeśli okaże się, że do przebrania nie będzie pasowało, to poszukam jeszcze czegoś innego.
Ostatnia edycja:
Kasiu to faktycznie jak za darmo kurcze że też u mnie nic takiego nie ma żeby kupić nawet komisu czy coś a może ja znaleźć nie mogę
Rozalka dzięki wymierzyłam i by mi ładnie pasowało między łózko a fotel i szafa by się otwarła coś większego juz nie wejdzie
Rozalka dzięki wymierzyłam i by mi ładnie pasowało między łózko a fotel i szafa by się otwarła coś większego juz nie wejdzie
reklama
Podziel się: