reklama
Jenak zdecyduję się na kosz mam na oku jeden niebieski jeden różowy i teraz nie wiem co robić chyba jeszcze poczekam jeszcze do następnej wizyty u ginekologa może jak potwierdzi tą dziewczynkę to zaryzykuję ....widzę że aukcje się pojawiają nowe i w tej cenie dostanę ale głupio jak pod kolor nie trafię wiec moze coś z białym się znajdzie ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Gosia ja bym chyba na Twoim miejscu kupiła niebieski( a wrazie dziewuszki doszyła coś różowego-kokardki,kwiatki,czy lamówkę),bo jakoś chłopak w różowym to nie bardzo,ale dziewczynka w niebieskim to jakos mi pasuje bardziej.:-)
Gosiu, ja też na Twoim miejscu bym jeszcze popolowała na okazję z tym koszem Masz jeszcze trochę czasu. I może faktycznie poczekać aż się dowiesz jakiej płci lokator u Ciebie zagościł. Choć może się tak zdarzyć, że dowiesz się dopiero po porodzie
Kombinezon słodki
Kombinezon słodki
no właśnie mam takie same odczucia że dziewczynka w niebieskim będzie lepiej wyglądać niż chłopak w różowym;-)Gosia ja bym chyba na Twoim miejscu kupiła niebieski( a wrazie dziewuszki doszyła coś różowego-kokardki,kwiatki,czy lamówkę),bo jakoś chłopak w różowym to nie bardzo,ale dziewczynka w niebieskim to jakos mi pasuje bardziej.:-)
dokupywać specjalnie pod kolor baldachimu i boczków nie będę bo to już bez sensujak to ma być na krótko
Kasiu no na razie obserwuję jeszcze chyba się powstrzymam do wizyty mam 12 listopada i zobaczymy
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
miały i jeszcze mają ale już są za małe.może wystawię je na allegro za jakieś 100zł w końcu są jeszcze na gwarancji i mam karton i są w bdb stanie.Karola, a te buty Bartka z zeszłego roku Szymka to były w ogóle ocieplane jakimś misiem
no ale już zima nam nie straszna wczoraj kupiliśmy dokładnie takie buciki:
ecco.com - Polska: Dziecięce > Dziewczynki > SNOWBOARDER no i byłam w szoku że rozmiar 27 i już nie było zielonego dziecinnego kartonika tylko szare pudło jak dla dorosłego- już mam duże dziecko.
muszę jeszcze poszukać jedne takie na teraz przejściowe.
Gosiu ale mi się miło na serduszku zrobiło jak parzę na twoje zakupy koszykowe.słodkie i ten kombinezon naprawdę okazja.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
KOZAKI ECCO GORE-TEX roz 27 SKORA NATURALNA $$$$$ (795793155) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy fajne te buty co tylko włąsnie się zastanawiam czy 120zł- bo tyle dziewczyna chce minimum to nie zbyt wiele.
no i tak muszę jeszcze jakieś kupić by pasowały do żółtej kurtki -a propos jeszcze wciąż czekam na tę kurtkę już od 8.10 max 3 tygodnie ma być.więc do czwartku powinno dojść- teoretycznie.
no i tak muszę jeszcze jakieś kupić by pasowały do żółtej kurtki -a propos jeszcze wciąż czekam na tę kurtkę już od 8.10 max 3 tygodnie ma być.więc do czwartku powinno dojść- teoretycznie.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
KOZAKI ECCO GORE-TEX roz 27 SKORA NATURALNA $$$$$ (795793155) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy fajne te buty co tylko włąsnie się zastanawiam czy 120zł- bo tyle dziewczyna chce minimum to nie zbyt wiele.
Trochę jestem w szoku,ze kupujesz rozmiar 27,wkładka ma 17,5 cm,my mamy identyczne tylko takie ciemne bordo i mamy rozmiar z tamtego roku 24 i pasuja na styk.Inne mam na oku 25
reklama
Podziel się: