reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Jenak zdecyduję się na kosz:tak: mam na oku jeden niebieski jeden różowy i teraz nie wiem co robić :baffled::sorry2: chyba jeszcze poczekam jeszcze do następnej wizyty u ginekologa może jak potwierdzi tą dziewczynkę to zaryzykuję :sorry2:....widzę że aukcje się pojawiają nowe i w tej cenie dostanę ale głupio jak pod kolor nie trafię :cool:wiec moze coś z białym się znajdzie ;-)

Gosia ja bym chyba na Twoim miejscu kupiła niebieski( a wrazie dziewuszki doszyła coś różowego-kokardki,kwiatki,czy lamówkę),bo jakoś chłopak w różowym to nie bardzo,ale dziewczynka w niebieskim to jakos mi pasuje bardziej.:-)

Gosiu, ja też na Twoim miejscu bym jeszcze popolowała na okazję z tym koszem :tak: Masz jeszcze trochę czasu. I może faktycznie poczekać aż się dowiesz jakiej płci lokator u Ciebie zagościł. Choć może się tak zdarzyć, że dowiesz się dopiero po porodzie :sorry2:
Kombinezon słodki :blink:

Gosia ja bym chyba na Twoim miejscu kupiła niebieski( a wrazie dziewuszki doszyła coś różowego-kokardki,kwiatki,czy lamówkę),bo jakoś chłopak w różowym to nie bardzo,ale dziewczynka w niebieskim to jakos mi pasuje bardziej.:-)
no właśnie mam takie same odczucia że dziewczynka w niebieskim będzie lepiej wyglądać niż chłopak w różowym;-)

dokupywać specjalnie pod kolor baldachimu i boczków nie będę bo to już bez sensu:sorry2:jak to ma być na krótko

Kasiu no na razie obserwuję jeszcze chyba się powstrzymam do wizyty mam 12 listopada i zobaczymy

Karola, a te buty Bartka z zeszłego roku Szymka to były w ogóle ocieplane jakimś misiem :confused:
miały i jeszcze mają ale już są za małe.może wystawię je na allegro za jakieś 100zł w końcu są jeszcze na gwarancji i mam karton i są w bdb stanie.

no ale już zima nam nie straszna wczoraj kupiliśmy dokładnie takie buciki:
ecco.com - Polska: Dziecięce > Dziewczynki > SNOWBOARDER no i byłam w szoku że rozmiar 27 i już nie było zielonego dziecinnego kartonika tylko szare pudło jak dla dorosłego- już mam duże dziecko.

muszę jeszcze poszukać jedne takie na teraz przejściowe.

Gosiu ale mi się miło na serduszku zrobiło jak parzę na twoje zakupy koszykowe.słodkie i ten kombinezon naprawdę okazja.

KOZAKI ECCO GORE-TEX roz 27 SKORA NATURALNA $$$$$ (795793155) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy fajne te buty co tylko włąsnie się zastanawiam czy 120zł- bo tyle dziewczyna chce minimum to nie zbyt wiele.
no i tak muszę jeszcze jakieś kupić by pasowały do żółtej kurtki -a propos jeszcze wciąż czekam na tę kurtkę już od 8.10 max 3 tygodnie ma być.:baffled::baffled::baffled:więc do czwartku powinno dojść- teoretycznie.

Trochę jestem w szoku,ze kupujesz rozmiar 27,wkładka ma 17,5 cm,my mamy identyczne tylko takie ciemne bordo i mamy rozmiar z tamtego roku 24 i pasuja na styk.Inne mam na oku 25:sorry2:

reklama
Na Oliwkę wkładka 17 cm była za duża. Teraz nowe buty mają wkładkę 16,5 cm, w bucie jest mały luz, taki przepisowy.
A za buty używane w życiu bym nie dała 120 zł :no:

Do góry