reklama
Tycia, super spodenki
A my kupiliśmy dla naszych skarbów ;-) tylko tych dorosłych łóżko piętrowe metalowe. Dokładnie takie:
Łóżko piętrowe SATYNA PROMOCJA (788024910) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że my je kupiliśmy w Tesco za ... 230 zł :-) Była skreślona cena 799 zł na 230 zł. Coś mi się zdaje, że ktoś się pomylił z tą ceną, bo zaraz po naszym zakupie cenę zmienili na 599 zł. Normalnie szok, ze tak nam się udało :-) Do tego 2 materace spreżynowe za 159 zł każdy i chłopaki mają całe łóżko z materacami za 550 zł! Do tej pory mieli tapczaniki pojedyncze, ale już się na nich ledwo mieścili, a nic większego x 2 by się do ich pokoju nie zmieściło.
A my kupiliśmy dla naszych skarbów ;-) tylko tych dorosłych łóżko piętrowe metalowe. Dokładnie takie:
Łóżko piętrowe SATYNA PROMOCJA (788024910) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że my je kupiliśmy w Tesco za ... 230 zł :-) Była skreślona cena 799 zł na 230 zł. Coś mi się zdaje, że ktoś się pomylił z tą ceną, bo zaraz po naszym zakupie cenę zmienili na 599 zł. Normalnie szok, ze tak nam się udało :-) Do tego 2 materace spreżynowe za 159 zł każdy i chłopaki mają całe łóżko z materacami za 550 zł! Do tej pory mieli tapczaniki pojedyncze, ale już się na nich ledwo mieścili, a nic większego x 2 by się do ich pokoju nie zmieściło.
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad ale mieliście farta faktycznie:-) super wam sie udalo zrobic ten zakup łózko fajne
Patryk powiedział: Ja śpię na górze! a na to Damian: To super, bo ja wolę na dole.No super łóżko.
A dogadali sie kto na górze,czy losowali?
Czyli właściwie nie musieli się dogadywać
agusia9915
Matka wariatka
Kasiad Fajne łózko ..pamiętam jak mówiliście u rosmerty o nim;-)...he he a cena tez fajna
tycia fajniusie..sandałki tyż;-)
rosmerta super buciki ..oby cieplusie
ja tam na zimowe Bartka nie narzekałam ..zawsze nogi były ciepłe i suche
tycia fajniusie..sandałki tyż;-)
rosmerta super buciki ..oby cieplusie
ja tam na zimowe Bartka nie narzekałam ..zawsze nogi były ciepłe i suche
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: