reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rosmerta,super buciki:tak:.
A tu jeszcze porteczki...

778335315

reklama
Tycia, super spodenki :tak:

A my kupiliśmy dla naszych skarbów ;-) tylko tych dorosłych łóżko piętrowe metalowe. Dokładnie takie:
Łóżko piętrowe SATYNA PROMOCJA (788024910) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że my je kupiliśmy w Tesco za ... 230 zł :-) Była skreślona cena 799 zł na 230 zł. Coś mi się zdaje, że ktoś się pomylił z tą ceną, bo zaraz po naszym zakupie cenę zmienili na 599 zł. Normalnie szok, ze tak nam się udało :-) Do tego 2 materace spreżynowe za 159 zł każdy i chłopaki mają całe łóżko z materacami za 550 zł! Do tej pory mieli tapczaniki pojedyncze, ale już się na nich ledwo mieścili, a nic większego x 2 by się do ich pokoju nie zmieściło.

Ostatnia edycja:
Kasiad Fajne łózko :tak:..pamiętam jak mówiliście u rosmerty o nim;-)...he he a cena tez fajna:-D:rofl2:
tycia fajniusie:rofl2::tak:..sandałki tyż;-)
rosmerta super buciki ..oby cieplusie
ja tam na zimowe Bartka nie narzekałam ..zawsze nogi były ciepłe i suche:-p

Ostatnia edycja:
to pewnie z tymi butami jest tak że zależy od stopki.
ja mam nadzieję że w tym roku Ecco nas nie zawiedzie. pamiętam że rok temu któraś dziecku kupiła.Ale nie pamiętam by marudziła- pewnie do dobry znak.:-D

reklama
Do góry