reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Tyciu, sandalki sliczne. Bardzo mi sie podobaja.

Kasiu, dobrze ze bez problemow kobieta zwroci pieniadze.

Kasiu, dobrze ze bez problemow kobieta zwroci pieniadze.
Tycia, sandałki fajne i cena super 
Mi się podobają i te i te.

Mój Tomek też tak mówiKasiad w sumie to te drugie buty ładniejsze:-)

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Sprzedawca podał wymiar wkladki,generalnie wzięłam troszke za duze.Dzis dotarły,sa śliczne i na przyszłe lato beda akurat.Zreszta maja regulację przy pięciefajowe te sandałki a skąd wiedziałaś jaki rozmiar?

madzix
Fanka BB :)
No własnie Kasia przyznam ze troche mnie przeraziłas postem w którym pisałas o rozmiarze 28
26 to jakoś inaczej brzmi
...Moja Marta ma kozaczki zimowe z zeszłego roku w rozmiarze 23 i jeszcze sa na nia dobre.
Teraz szukam dla niej drugich bucików, zeby miała na zmianę tylko chciałabym trochę większe.
Tycia , fajne sandałki
Rosmerta bardzo fajne buciki
Czy mogłabyś mi napisac jak wypada rozmiarówka Bartka w porównaniu z Elefantenem?O ile dobrze pamiętam tez kupowałas glównie buty Elefantena(tak jak ja dla Marty) chciałam tak zrobic w tym roku, ale wszystko wymiotło ze sklepów.Muszę szukać dalej rozwazam Bartka. Czy twoim zdaniem rozmiarówka tych firm jest równa?A moze buty Bartka powinnam zamowic większe?

Teraz szukam dla niej drugich bucików, zeby miała na zmianę tylko chciałabym trochę większe.
Tycia , fajne sandałki

Rosmerta bardzo fajne buciki

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
cgoć post nie był do mnie MADZIX poczekaj na nową dostawę "czerwonego słonika".- Szymek tak nazywa tą firmę.
ja w tym roku na Bartka się nie zdecyduję-teraz to jeszczy Szymek chodzi w zeszłorocznych bartkach i ma ciepłe nogi ale pamiętam że zimą miałjak lody i to z dodatkową skarpetką.
w tym roku zdecyduję się na inną firmę.

ja w tym roku na Bartka się nie zdecyduję-teraz to jeszczy Szymek chodzi w zeszłorocznych bartkach i ma ciepłe nogi ale pamiętam że zimą miałjak lody i to z dodatkową skarpetką.
w tym roku zdecyduję się na inną firmę.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Madzix jesli chodzi o romiarówke tych dwóch firm, to bartka kupuję zawsze rozmiar większe
Elefanten wypadaja większe po prostu i HUbek nosi z nich 24 i ma luzu sporo, a BArtki juz koniecznie 25
Ja w ytm roku kupiłam BArtki z wełną w srodku, w zeszłym roku takich nie kupiłam i faktycznie po dłuzszym spacerze nawet z podwójna skarpetka stopy bywały chłodne, ale licze, że z ta wełenką w srodku bedzie ok
:-) jest naprawdę gruba

Ja w ytm roku kupiłam BArtki z wełną w srodku, w zeszłym roku takich nie kupiłam i faktycznie po dłuzszym spacerze nawet z podwójna skarpetka stopy bywały chłodne, ale licze, że z ta wełenką w srodku bedzie ok

reklama
Podziel się: