reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
No własnie Kasia przyznam ze troche mnie przeraziłas postem w którym pisałas o rozmiarze 28:szok: 26 to jakoś inaczej brzmi:-D...Moja Marta ma kozaczki zimowe z zeszłego roku w rozmiarze 23 i jeszcze sa na nia dobre.:tak:
Teraz szukam dla niej drugich bucików, zeby miała na zmianę tylko chciałabym trochę większe.

Tycia , fajne sandałki:tak:

Rosmerta bardzo fajne buciki:tak:Czy mogłabyś mi napisac jak wypada rozmiarówka Bartka w porównaniu z Elefantenem?O ile dobrze pamiętam tez kupowałas glównie buty Elefantena(tak jak ja dla Marty) chciałam tak zrobic w tym roku, ale wszystko wymiotło ze sklepów.Muszę szukać dalej rozwazam Bartka. Czy twoim zdaniem rozmiarówka tych firm jest równa?A moze buty Bartka powinnam zamowic większe?

cgoć post nie był do mnie MADZIX poczekaj na nową dostawę "czerwonego słonika".- Szymek tak nazywa tą firmę.:-D
ja w tym roku na Bartka się nie zdecyduję-teraz to jeszczy Szymek chodzi w zeszłorocznych bartkach i ma ciepłe nogi ale pamiętam że zimą miałjak lody i to z dodatkową skarpetką.
w tym roku zdecyduję się na inną firmę.

Madzix jesli chodzi o romiarówke tych dwóch firm, to bartka kupuję zawsze rozmiar większe:tak: Elefanten wypadaja większe po prostu i HUbek nosi z nich 24 i ma luzu sporo, a BArtki juz koniecznie 25:tak:
Ja w ytm roku kupiłam BArtki z wełną w srodku, w zeszłym roku takich nie kupiłam i faktycznie po dłuzszym spacerze nawet z podwójna skarpetka stopy bywały chłodne, ale licze, że z ta wełenką w srodku bedzie ok:tak::-) jest naprawdę gruba

reklama
Szymka była z izofiksem czy jakoś tak jedyne plusy tych butów to wszyty język że się nie przesunie na bok, przód buta gumowy więc się nie poniszczą i to tyle.

rosmerta życzę by były cieplusie.:-)naprawdę.

Do góry