Ja widziałam dziś rajstopki w lidlu za 8zł czy jakoś tak ale rozmiar 134- ... i wydawał mi się taki akurat ale nie wziełam nie wiem czemu mogłam zaryzykować Emilka ma teraz na 7 lat rajstopki i są ciut duże ale lepsze niż te mniejsze bo wszystkie jej wiszą w kroku a dopiero dobre były
reklama
agusia9915
Matka wariatka
nasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja właśnie muszę kupić też ze 3 pary rajtuz, ale myślę, że rozm. 92-98 będzie w sam raz, bo Victor nie ma aż takich długich nóg;-)
Poza tym muszę Victorowi kupić cieplejszą kurtkę i czapkę
Tyciu szałowe zakupy zrobiłaś Będziesz miała modne dzieciaki;-)
Poza tym muszę Victorowi kupić cieplejszą kurtkę i czapkę
Tyciu szałowe zakupy zrobiłaś Będziesz miała modne dzieciaki;-)
no właśnie Emilka rajstopy teraz na 5-6 lat ma idealne bo dziś sprawdzałam specjalnie jaki rozmiar jest jej dobry a resztę muszę schowaćnasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł)
a te na 7 są ciut duże ale uważam że lepsze takie niż wiszące w kroku
Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce bluzeczkę Barbie, spodnie, rajstopy i sukienkę elegancką - sukienka ledwo ledwo, ale nie mogłam się oprzeć Ale zdjęcia potem, bo właśnie wszystko wyprałam.
Rajstopki z lumpika to te ciemnoróżowe z serduszkiem, bo te jasnoróżowe w kwiatki i granatowe to kupiłam wczoraj w Lidlu. Najśmieszniejsze jest to, że różnią się długością, a obie lidlowskie pary mają rozmiar 98-104 cm, w dodatku ten sam producent. Ale generalnie obie pary dobre na szczęście, te w kwiatki poprostu się lepiej ciągną.
A poniżej jeszcze buciki z Lidla i dzisiejsze spodnie Barbie z lumpika:
agusia9915
Matka wariatka
nasza nowa kurteczka ;-)
Ostatnia edycja:
Agusia, kurteczka wydaje się być fajna i ciepła, choć z tego ujęcia kiepsko ją widać ;-)
A ja zapomniałam, że Tomek Oliwce w Pepco kupił wózek - parasolkę za grosze (19 zł), bo Oli cały czas marudziła, że chce wozić lalkę w wózku, a nasz leży na balkonie i czeka, aż się małżonek namyśli, czy wogóle da się go naprawić
A ja zapomniałam, że Tomek Oliwce w Pepco kupił wózek - parasolkę za grosze (19 zł), bo Oli cały czas marudziła, że chce wozić lalkę w wózku, a nasz leży na balkonie i czeka, aż się małżonek namyśli, czy wogóle da się go naprawić
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: