reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja widziałam dziś rajstopki w lidlu za 8zł czy jakoś tak ale rozmiar 134- ... i wydawał mi się taki akurat ale nie wziełam nie wiem czemu mogłam zaryzykować :eek: Emilka ma teraz na 7 lat rajstopki i są ciut duże ale lepsze niż te mniejsze bo wszystkie jej wiszą w kroku a dopiero dobre były

reklama
nasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8:cool2:..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł):rofl2:

Oliwce muszę kupować rajstopy na 104, bo 98 niby są dobre, ale jak trochę pochodzi, to zaraz wiszą jej w koku, a w rozmiarze 110 z kolei robią jej się obważanki na nogach :sorry:

Ja właśnie muszę kupić też ze 3 pary rajtuz, ale myślę, że rozm. 92-98 będzie w sam raz, bo Victor nie ma aż takich długich nóg:-p;-)
Poza tym muszę Victorowi kupić cieplejszą kurtkę i czapkę:tak:

Tyciu szałowe zakupy zrobiłaś:tak: Będziesz miała modne dzieciaki;-)

nasze nowe rajstopki (sztuk 4)od kroku do stopy mają 42cm (nie rozciągając) i maja na metce wymiary ,ze niby na 100-112cm size 6/8:cool2:..zakupione na giełdzie samochodowej co byłoby najśmieszniejsze ....następnym razem kupie o rozmiar większe (5zł):rofl2:
no właśnie Emilka rajstopy teraz na 5-6 lat ma idealne bo dziś sprawdzałam specjalnie jaki rozmiar jest jej dobry a resztę muszę schować :tak:
a te na 7 są ciut duże ale uważam że lepsze takie niż wiszące w kroku :-D

Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce bluzeczkę Barbie, spodnie, rajstopy i sukienkę elegancką - sukienka ledwo ledwo, ale nie mogłam się oprzeć :sorry: Ale zdjęcia potem, bo właśnie wszystko wyprałam.

Rajstopki z lumpika to te ciemnoróżowe z serduszkiem, bo te jasnoróżowe w kwiatki i granatowe to kupiłam wczoraj w Lidlu. Najśmieszniejsze jest to, że różnią się długością, a obie lidlowskie pary mają rozmiar 98-104 cm, w dodatku ten sam producent. Ale generalnie obie pary dobre na szczęście, te w kwiatki poprostu się lepiej ciągną.

A poniżej jeszcze buciki z Lidla i dzisiejsze spodnie Barbie z lumpika:

Agusia, kurteczka wydaje się być fajna i ciepła, choć z tego ujęcia kiepsko ją widać ;-)

A ja zapomniałam, że Tomek Oliwce w Pepco kupił wózek - parasolkę za grosze (19 zł), bo Oli cały czas marudziła, że chce wozić lalkę w wózku, a nasz leży na balkonie i czeka, aż się małżonek namyśli, czy wogóle da się go naprawić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry