reklama
agusia9915
Matka wariatka
i podobno juz jutrono właśnie też już słyszałam że zima ma być ostra.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
no właśnie też już słyszałam że zima ma być ostra.
i podobno juz jutro
Nie straszcie,kurcze,a ja nie mam dla Kubula jeszcze ciepłej czapki i rękawic,no i kombinezonu
A dla siebie butów szukam...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ja musze dla Hubka jeszce jakies kozaki ciepłe znależc, jakos tak nic mi sie nie podoba, a jak juz fajne to nijak do kombinezonu pasuja, a jakos tak lubie, jak wszystko do siebie pasuje
pewnie bede musiała wiekszą sume zainwestować, bo jak zwykle pewnie cos drogiego mi sie spodoba dla dziewczynek tyle fajownych kozaczków jest a dla chłopaków lichota
pewnie bede musiała wiekszą sume zainwestować, bo jak zwykle pewnie cos drogiego mi sie spodoba dla dziewczynek tyle fajownych kozaczków jest a dla chłopaków lichota
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
O tak, zgadzam siędla dziewczynek tyle fajownych kozaczków jest a dla chłopaków lichota
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Znajoma znalazla na ebay cala palete zabawek ktore byly do zwrotu za 205 euro ja odkupilam lalke baby born i lalke na nocniku
tu jest link co kupila normalnie bomba
*** RETOURE Spielwaren * 1 Palette mit BONUS *** bei eBay.de: Spielzeug Modellbau Posten (endet 07.10.09 19:20:09 MESZ)
a ja zapoluje na to na swieta bedzie jak znalazl
*** RETOURE Spielwaren * 1 Palette mit BONUS *** bei eBay.de: Spielzeug Modellbau Posten (endet 19.10.09 19:27:14 MESZ)
tu jest link co kupila normalnie bomba
*** RETOURE Spielwaren * 1 Palette mit BONUS *** bei eBay.de: Spielzeug Modellbau Posten (endet 07.10.09 19:20:09 MESZ)
a ja zapoluje na to na swieta bedzie jak znalazl
*** RETOURE Spielwaren * 1 Palette mit BONUS *** bei eBay.de: Spielzeug Modellbau Posten (endet 19.10.09 19:27:14 MESZ)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Irtasiu to Wam się trafiły zabawkowe palety Ale serio extra zestawy
reklama
Podziel się: