reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro od rajstop.Niedrogo,ale solidnie,no i żeby waskie nie były:sorry:?

reklama
No właśnie, ja też bym chętnie skorzystała. Rajstop mi brakuje dla Oliwki, a też się boję, żeby źle nie trafić, bo kupiłam już raz takie wąskie, że oddałam przyjaciółce, bo jej synek jest bardzo szczupły.

W pobliskim sklepie kupiłam z Woli,są super,szerokie,mieciutkie,ale musze ich miec jeszcze kilka,jak mi młody jeszcze siusia w majtusie:cool:
No i z 2 pary frotte,ale kurcze drogie...

Ostatnia edycja:
Ja zawsze kupuje Wole i generalnie niestety te drozsze sa własnie bardziej elastyczne niestety...W niedziele kupiłam Dominisi 2 pary w h&m po 29,90:wściekła/y:,ale sa super.
Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach:sorry:.Jak nie kupie pewnie Wole:sorry:.

Ostatnie nasze zakupki:

paputki Cherokee do żłobka

paputki Diora do domu

czapka Bratz

prezent od babci - jeansówka

a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić :sorry:

Ostatnia edycja:
MAdzix ciuszki sliczne, zwlaszcza kurteczka!

AGUSIA no no to Kondzio wyposazony bedzie do pilki!!!

KASIAD sliczne ubranka i buciki fajowe!

To jak to jest z tym sklepem NEXT?
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro:tak:

Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)

Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?

Agusia ale masz malego piłkarza ;-)

powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje:sorry:

Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Paputki z Diorą kupiłam w lumpiku za 4 zł :tak: Nie jestem pewna, czy były w ogóle używane, bo wyglądają jak nówki. Zresztą wszystkie wklejone przeze mnie ciuszki są z lumpiku (po 4 zł za sztukę) oprócz paputków Cherokee, które kupiłam w Tesco.

reklama
Fajne zakupy zrobiłyście dziewczyny :tak:

Kasiu śliczne te buciki za 4zł :tak:

.... u nas lumpiki w koło pozamykane a w jednym jak byłam to ciuszki droższe niż nowe :cool:

Do góry