reklama
No właśnie, ja też bym chętnie skorzystała. Rajstop mi brakuje dla Oliwki, a też się boję, żeby źle nie trafić, bo kupiłam już raz takie wąskie, że oddałam przyjaciółce, bo jej synek jest bardzo szczupły.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja zawsze kupuje Wole i generalnie niestety te drozsze sa własnie bardziej elastyczne niestety...W niedziele kupiłam Dominisi 2 pary w h&m po 29,90,ale sa super.
Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach.Jak nie kupie pewnie Wole.
Tez sie rozgladam za jakimis dla Konrada,ale musze sie jeszcze zorientowac czy nie zostało mi cos po dzieciakach.Jak nie kupie pewnie Wole.
Ostatnie nasze zakupki:
paputki Cherokee do żłobka
paputki Diora do domu
czapka Bratz
prezent od babci - jeansówka
a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić
paputki Cherokee do żłobka
paputki Diora do domu
czapka Bratz
prezent od babci - jeansówka
a ponieważ jeansówka od babci jest trochę przykrótkawa, to kupiłam tę bluzkę, żeby doszyć z niej dolną warstwę do sukienki, ale chyba poszukam czegoś innego, a bluzkę zostawię na następne lato, bo podoba mi się i trochę szkoda mi ją kroić
Ostatnia edycja:
agusia9915
Matka wariatka
mi polecano tego Informacje o Użytkowniku emil1000 - Aukcje internetowe AllegroA może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro od rajstop.Niedrogo,ale solidnie,no i żeby waskie nie były?
i tego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9169958
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To jak to jest z tym sklepem NEXT?
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro
Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)
Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Agusia ale masz malego piłkarza ;-)
powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje
Jest taki sklep czy ciuszki z nexta mozna dostac w jakims smyku czy jakims innym?
Ja jedynie spotkałam sie na allegro
Sliczne te ciuszki Madzix szczegolnie ze świnką pepą:-)
Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
Agusia ale masz malego piłkarza ;-)
powiem Wam ze jak ogladalam kombinezony po 230 zł to to sie za glowe chwycilam...jak dla mnie no troszke duzo, jeszcze za sweterek moge dac 50/70zl kurcze ale
jak tu nie kupic takiemu słodkiemu dzieciaczkowi jak tak slicznie maluchy nasze wygladają w takich nowych ubrankach jejejeje
Paputki z Diorą kupiłam w lumpiku za 4 zł Nie jestem pewna, czy były w ogóle używane, bo wyglądają jak nówki. Zresztą wszystkie wklejone przeze mnie ciuszki są z lumpiku (po 4 zł za sztukę) oprócz paputków Cherokee, które kupiłam w Tesco.Kasiad jakie ładne paputki a gdzie kupilas te po domku?
reklama
Podziel się: