reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja godzine,ale jeszcze nigdy nie byłam;-):rofl2:.
Agusia,super gadzety dla Kondiego.Pewnie mój Bartek by sie cieszył:-):tak:.Kasiu fajne zakupki,szczegolnie rozowe buciki:tak::sorry:.

rozalka koło mnie otworzyli komis dziecięcy-tam gdzie kiedyś był sklep dziecięcy (bardzo fajne rzeczy maja :tak::tak: i moim zdaniem nie drogo) kombinezonów na maluszki minimni maja kilka ;-)
http://www.ko-mis.pl/ na stronce ma tylko większe gadżety bo nie ma czasu wklejać..polecam..wczoraj sarci kupiłam kurteczkę (brązowa na zamek z kapturem z misiem i na dole ze ściągaczem)

Było sobie rodzinne...:sorry:

Załączniki

• IMG_7183.jpg
    IMG_7183.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_7182.jpg
    IMG_7182.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_7184.jpg
    IMG_7184.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_7181.jpg
    IMG_7181.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_7186.jpg
    IMG_7186.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 34
Fajne zakupki Tycia, super bluza w pomarańczowe pasy :tak: Rajstopki też mi się podobają, ale czy Kondzio Ci w nie wejdzie :confused: o ile dobrze widzę są w rozmiarze 86-92 :confused:

Tycia szalejesz jak zawsze fajne zakupy zrobiłaś :tak::tak::tak:

rajstopki to Emilka w takie by nie weszła no chyba że się super ciągną :tak:sama muszę się rozejrzeć za jakimiś ale nie mam pojęcia jaki rozmiar kupić bo wszystkie nie równo się ciągną :no:

doszły dziś do mnie ogrodniczki dużo ładniejsze niż na zdjęciu i takie maluśkie że się obawiam czy dziecko w to wejdzie :rofl2::sorry::zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny:tak:.
Najpierw wzielam rajstopy w rozmiarze 98/104,ale rozciagly sie jak na 6 lenie dziecko:shocked2:.Wzielam mniejsze,ale jeszcze nie zakladaliśmy,mam nadzieje,że bede dobre:sorry:.Jak nie to wymienie,powinnam miec paragon:cool2:.
Kupiłam Kondziowi w lumpeksie ocieplane spodnie Nexta za 12 zł jak nowe:-):tak:.Bardzo sie ucieszyłam,ze na nie wpadłam,bo w Kappahlu mu jedne kupiłam za 65 zł po znizce 25%:shocked2:,a sa bardzo podobne do tych z lumpika:tak:.

reklama
Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce bluzeczkę Barbie, spodnie, rajstopy i sukienkę elegancką - sukienka ledwo ledwo, ale nie mogłam się oprzeć :sorry: Ale zdjęcia potem, bo właśnie wszystko wyprałam.

Do góry