reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Sezon zakupowy w pełni;-)
Tycia bardzofajne zakupy, zwłaszcza bluza w pasy:tak:
Kasia, zazdroszcze takich fajnych ciuchlandów:tak:Tuniczka śliczna.
A za wózek trzymam kciuki ,bo nasze dwa, identyczne, szybko lądowały w koszu:sorry:
Agusia kurtki nie widze:no:

reklama
A za wózek trzymam kciuki ,bo nasze dwa, identyczne, szybko lądowały w koszu:sorry:
U nas pewnie też tak będzie, widać, że to słabota, ale Tomek kupił coś na razie Oliwce, nasz stary albo się uda naprawić (połamały się kółka, trzeba pomyśleć, czym to skleić, bo na kropelkę próbowałam i się nie udało) albo na Gwiazdkę pomyśleć o jakimś nowym porządniejszym. Fajnie by było, żeby kupić jakiś porządny wózek - parasolkę, bo taki można złożyć do małych rozmiarów, a dużego wózka nie mamy gdzie trzymać. No, ale nie wiem, czy takie są :sorry:

Emilka dostała na gwiazdkę parasolkę i nic jej nie jest nadal cała :tak::-D a przeżyła swoje a dostała taką z tesco (nie wiem czy była firma napisana ale chyba nie) od T bo ją widziałam a wzięłam głęboki wózek który też się fajnie składa bo na prościutko i chowam pod łóżko:tak: dość solidne rurki mają te wózki bo wcześniej miała też jedną parasole z tych tanich i długo nie pociągła :no:

a jak dostała na roczek od chrzestnego taki z twardą gondolką to zajmował bardzo dużo miejsca i go teraz sprzedałam bo i tak wzrostem to za 2-3 lata by do niego dosięgała a do tego czasu tylko się walał :cool:

No właśnie, są różne parasolki, nasza jest z tych słabszych. Zależy to też pewnie od dziecka, bo ostatnio moja znajoma wystawiała taką jak my mamy parasolkę na Allegro, jej córka z niej wyrosła, a nie zdążyła jej zniszczyć. Oli niestety jest niszczycielką, więc pewnie wózek długo nie wytrzyma.

I w jakim rozmiarze wzięłas?
A te rajstopki Reserced 86/92 sa super uciagliwe i super leza. Maja chyba zanizony rozmiar:tak:.

Ja ostatnio zakupilam blizniaczki baby born z wozkiem blizniaczym ktory chcialam kupic rok temu ale stwierdzilam wtedy chyba ze to tandeta i niekupilam a teraz byl za polowe ceny to wzielam i wcale nie zaluje bo Jenni bawi sie nimi rewelacyjnie:tak:

Kasiad zakupiki fajne:tak::-)

o rany Hubek nosi rajstopki na 98:sorry: ale chłopaki zawsze krótsze nogi od dziewczynek mają:tak:

Nam sie uda w tym roku, bo zeszłoroczny kombinezon zimowy jest idealny na Hubka:tak::-) wtedy byłe lekko przydługawy, teraz leży idealnie:-) tylko kozaki trzeba bedzie dokupić:tak:
ostatnio zakupilismy mu buciki takie na jesień z elefanten, o takie:
http://allegro.pl/item769792308_piekne_buciki_elefanten_po_1_dziecku_jak_nowe.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry