reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oliwieczka super ciuszki ma Zosieńka :tak:

Emilkowe spodenki dotarły i są akurat myślałam że może na dłużej będą bo wydawały mi się dość długie a mierzyłam do innych spodni a jednak są takie na teraz :tak:

Rozalka no ja też poluję na kombinezon ale biały;-)widziałam u jednego sprzedawcy nowy niedrogo ale boję się że cienki będzie mimo że piszą że jest bardzo ciepły :sorry: :sorry:taki ma różowy KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 rose (755174005) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Gosia no fajny kombinezonik.
Powiem Ci,że dla Kubuli wcale nie miałam takiego ciepłego,wolałam go ubierać na cebulke,pod spód cos polarkowego i juz.I pamietam,ze były cieplejsze dni zimy,więc był OK i mały sie nie gotował.:tak:
Dla siorki cos chce beżowego.ew. z elementami różu.;-)

Dziekuje bardzo:sorry::tak:.Dzieciakom jak mam przypływ gotowki ;-) kupuje ostatnio w Kappahlu:tak:.W h&m jakas beznadzieja po prostu zawitała:shocked2:.A z Kappahla nie moge wyjsc,taie piekności maja:sorry:. Przysyłaja mi kupony zniżkowe,wiec cos tam zawsze taniej kupie,zwykle 25 %:tak:.
W niedziele kupiłam Bartusiowi zwykle adidaski w CCC i normalnie juz mu sie(przy pierwszym zakladaniu!!! w domu) sprzazka jakas urwała:szok:. To jest tak beznadziejne,że az smieszne:shocked2::shocked2::shocked2:.Co sie skusze na cos taniego,to wychodzi kicha:confused2::zawstydzona/y:.Nie chcialam sie kosztowac,bo nie graja na trawie tylko na mieszance piachu,ziemi i zuzlu,wiec szybko zniszczy:sorry:.Dobrze,że mam paragon.Daja 2 lata gwarancji:szok::-D,chyba licza na o,że klient zgubi paragon...:-D.

Zosiaczek ma śliczne ubranka,szczegolnie ten cardigan:tak:.
Gosia super portaski,szczegolnie te malutkie:sorry:.

Zosia sliczniutkie ciuszki dostała, a ten sweterek zarabisty po prostu, cudeńko:tak::-)
widze, że wszyscy sie na zime juz przygotowują:szok: a ja się smiałam jak mi moja mama tydzien temu zadzwoniła na wakacjee, że dostała w komisie kurteczke zimową dla Hubka w super stanie i za jedyne 10zł:szok::tak::-D a ja na plazy w stroju lezałam wtedy a Hubek pluskał się w wodzie:-D:rofl2::-D ale kurteczka fajna, musze jeszcze kombinzeon z zeszłego roku przymierzyc hubkowi, bo moze dobry będzie, w zeszłym roku spodnie były obszerne i nogawki całkiem długie, wiec moze chociaz spodnie się odratuje;-)

Gosia kombinezonik sliczny, jak fajnie masz ze takie zakupiki maleńkie masz teraz....:sorry::-)

Super zakupy! Szalejecie dziewczyny:-)
Zwłaszcza Tycia, zakupy dla całej trójki:tak:

A ja tez przygotowuje juz Martę do zimy,zaliczylismy Nexta.;-)Ja wybrałam tylko kurtkę -reszte moje dziecię:-p

&NEXT& CZERWONA KURTECZKA 98 cm (730460197) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT bluzka polarowa Peppa Pig świnka 1,5-2L 92cm (751969591) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT bluzka / tunika Peppa Pig świnka 2-3L 98cm (754829532) - Aukcje internetowe Allegro

I jeszcze napisze tylko ze rzeczy kupione w sklepie nexta w Wawie sa duuuzo tańsze niz na allegro czy w Quelle :tak:

Szkoda, że u nas nie ma sklepu Nexta :sorry: Bluzeczki strasznie mi się podobają :tak:

Agusia, no no, Kondzio ubrany do grania profesjonalnie :tak:

Agusia no no, Kondzio mały piłkarz:-)

Madzix zakupiki fajowne, jak macie fajnie z tym sklepem nexta na miejscu, zazdroszczę....:sorry:

teraz bede miała troche wolnego, to polatam z Hubkiem po sklepach i go obkupie na zime tez pomału. Ale az starch siebac ile kasy potrzebne:szok: wczoraj kupiłam mu dwie piżamki-pajace i dwie czapki na jesień i zapłaciłam 130zł....:eek::confused2: a kupowałam w zwykłym sklepie nie jakims markowym....

reklama
Do góry