reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Ktora z Was posiada lozeczko z szuflada? Pytam gdyz na poczatku myslelismy z mezem zeby wlasnie zaopatrzyc sie w takie z, ale sprzedawca powiedzial nam ze nie jest zbyt praktyczne, co Wy o tym myslicie, czy faktycznie niemozna do niej za wiele wlozyc? Podobno jest plytka, i niemozna klasc nic ciezkiego, prosze o rade.
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
A i jeszcze pytanko apropo wozkow, jak myslicie z jedna raczka czy z dwoma jest wygodniejszy i praktyczniejszy?
Niusia, co do rączek wózka to mi sie wydaje, że jedna rączka jest praktyczniejsza, jak wózek jest dobrze zamortyzowany, to można spokojnie używac jednej ręki, a drugą masz wolną. Łóżeczko z szufladą mam i ja akurat bardzo sobie chwalę. Rzeczywiście szuflada jest płytka i zbyt ciężkich rzeczy tam włożyc nie można, ale ja w niej trzymam wszystkie podręczne ciuszki małej (bez kombinezonu). Dla mnie ta szuflada jest super rozwiązaniem, bo w pokojul gdzie stoi łóżeczko, nie ma już miejsca na szafkę na jej rzeczy.
Irtasia, leżaczek jest firmy Cartes, jedną z "melodyjek" jest bicie serca, jest też cos z Mozarta i jakieś inne kołysanki. Ale jeszcze do mnie nie dotarł, cały czas czekam, jak dotrze to wkeje zdjęcie.
Irtasia, leżaczek jest firmy Cartes, jedną z "melodyjek" jest bicie serca, jest też cos z Mozarta i jakieś inne kołysanki. Ale jeszcze do mnie nie dotarł, cały czas czekam, jak dotrze to wkeje zdjęcie.
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Ok, wielkie dzieki,moze jednak zdecydujemy sie na takie z szuflada pomyslimy z mezulkiem:-) w kazdym razie dzieki za rade. A co do wozka to tez mi sie tak wlasnie wydawalo ze z jedna wygodniejszy, ale wiesz nie mieszkamy w Polsce i jesli jest tutaj jakis ladny wozeczek wielofunkcyjny to zazwyczaj ma wlasnie dwie raczki a o samych glebokich to mozna zapomniec No coz
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Niusia23, nie mam żadnych zastrzeżeń co do materiałów z jakich wykonany jest S3. My naszego nie kupowaliśmy w Polsce, mamy oryginalny włoski, ale nie wiem czy to jest jakaś różnica. Bo te,które wcześniej ogladaliśmy w M1, nie budziły moich zastrzeżeń, no może cenowe . Zapłaciliśmy za cały komplet sporo mniej niż w naszych sklepach sobie zyczą. A co do rączki to zdecydowanie lepsza jest jedna, m. in. w Ct 01 to był minus, no i ta małe kółka, całe szczęście, że kupiliśmy ten nowy model, bo po naszych chodnikach i wysokich podjazdach to można się by było zamęczyć.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad ja mam w lezaczku muzyczki takie spokojne oraz szum morza ,szum wody morze jutro wkleje zdjecie bo mala wlasnie sie w nim spi.
Jest to bardzo dobra i bardzo praktyczna rzecz i ja sobie ja chwale
CHWALA BUJACZKOWI :-)
Jest to bardzo dobra i bardzo praktyczna rzecz i ja sobie ja chwale
CHWALA BUJACZKOWI :-)
A mój jeszcze do mnie nie dotarł Mam nadzieję, że nie władowałam się na minę, bo kupiłam go z ogłoszenia od dziewczyny z BB. Zapłaciłam w poniedziałek i w środę najpóźniej miał do mnie dotrzec priorytetem. Mam nadzieję, że przesyłka jest opóźniona przez chorobę dziecka tej dziewczyny.
Witam serdecznie wszystkie grudniowe mamy!
Ja jestem mama grudzien 2005, wiec juz "stara mama".
chcialam Was zaprosic na moje aukcje na kotrych w ramach remanentu w szafie sprzedaje wszystkie zupelnie nowe nigdy przez moja corcie nienoszone ciuszki. W wiekszosci sa to ciuszki mothercare ale nie tylko. W kazdym razie wszystkie sa angielskie. Dzisiaj udalo mi sie wystawic kilka jutro na pewno jeszcze doloze. Glowa boli od tego ile prezentow nigdy nie dalysmy rady zalozyc....tyle ich bylo..... ;-)
Oto link do moich aukcji - zapraszam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ja jestem mama grudzien 2005, wiec juz "stara mama".
chcialam Was zaprosic na moje aukcje na kotrych w ramach remanentu w szafie sprzedaje wszystkie zupelnie nowe nigdy przez moja corcie nienoszone ciuszki. W wiekszosci sa to ciuszki mothercare ale nie tylko. W kazdym razie wszystkie sa angielskie. Dzisiaj udalo mi sie wystawic kilka jutro na pewno jeszcze doloze. Glowa boli od tego ile prezentow nigdy nie dalysmy rady zalozyc....tyle ich bylo..... ;-)
Oto link do moich aukcji - zapraszam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: