reklama
Irtasia, fajna ta bujawka. Z czego bardziej jesteś zadowolona: z fotelika czy tej bujawki? Musimy się ostatecznie na coś zdecydowac i nie wiem cały czas na co.
No, jeszcze trochę czekam na fotelik, za który zapłaciłam dziewczynie z BB, ale jak się do dzis nie odezwie to sprawa skończy się w sądzie. Napisałam jej przedwczoraj maila, żeby odezwała się pilnie z wyjaśnieniami, odebrała go, bo przyszło do mnie potwierdzenie odczytania maila, ale się nie odezwała. No to wczoraj napisałam już bardziej konkretnego maila, że jak się do dzis nie odzewie, to spotkamy się w sądzie. Naiwna pewnie myśli, ze jak nie podała adresu to do niej nie dotrę. Najbardziej mnie wkurza w tym wszystkim, że Oliwka jest cały czas bez leżaczka, a już by się przydał.
No, jeszcze trochę czekam na fotelik, za który zapłaciłam dziewczynie z BB, ale jak się do dzis nie odezwie to sprawa skończy się w sądzie. Napisałam jej przedwczoraj maila, żeby odezwała się pilnie z wyjaśnieniami, odebrała go, bo przyszło do mnie potwierdzenie odczytania maila, ale się nie odezwała. No to wczoraj napisałam już bardziej konkretnego maila, że jak się do dzis nie odzewie, to spotkamy się w sądzie. Naiwna pewnie myśli, ze jak nie podała adresu to do niej nie dotrę. Najbardziej mnie wkurza w tym wszystkim, że Oliwka jest cały czas bez leżaczka, a już by się przydał.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad jedno i drugie jest dobre lezaczek moge zabierac wszedzie czy do kuchni czy nawet do znajomych chustawki niewezme ale sprawdza sie w stolowym pokoju i niemusze recznie chustac .Ja tez zastanawialam sie czy nie kupic z ebay ale jakos balam sie taka gotowke wplacac bo wystarczy ze tobie taki numer ta dziewczyna wywinela.Dobrze ze ja troche nastraszylas moze sie cos ruszy daj znac jakby sie odezwala.
Irtasia, ja do tej pory śmiało kupowałam w ten sposób, ze najpierw wpłacałam gotówkę, a potem mi przysyłano towar, ale na Allegro. I nadal uważam, że Allegro jest bezpieczny pod tym względem, bo masz jeszcze opinie o sprzedawcy i mozesz wybrac sobie osobę z samymi pozytywami. Ale w ten sposób (właściwie zaufałam obcej osobie bez żadnego zabezpieczenia) zrobiłam interes poraz pierwszy. I poraz ostatni.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad ja tez kupuje ale na ebay te same zasady sa na allegro ale we wiekszej gotowce to juz sie boje ,poprostu niechce robic sobie problemow ,chociaz jeszcze sie nienadzialam zeby mi towar nie przyszedl ale na buble juz trafilam
Odezwała się dziewczyna od leżaczka. Napisała mi maila, że cały czas była w szpitalu z dzieckiem, dziś wróciła i że zleciła komuś wysłanie leżaczka podczas jej nieobecności w domu. Do wtorku skontaktuje się z tą osobą i wyjaśni całą zaistaniałą sytuację, bo osoba twierdzi, że leżaczek wysłała. No miejmy nadzieję, że sprawa wyjaśni się pozytywnie.
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Dziewczyny, zastanawiam sie nad zakupieniem karuzeli...:-)
w sumie to kupie, tylko chciałam sie spytac...wybrałam ta Fisherprice z rzutnikiem, ale głownie ze wzgledu na 5 rodzai melodii i w miare przystepna cene...
Z tego co pamietam, choc nie jestem pewna, to Joasiek Ty ja chyba masz, i nie pamietam czy ktos jeszcze ja ma???Joasiek Ty trafiłas na ten wadliwy model?? Pamietasz u kogo ja kupiłas???Tak bym chciała nie trafic na podobna sytuacje...
w sumie to kupie, tylko chciałam sie spytac...wybrałam ta Fisherprice z rzutnikiem, ale głownie ze wzgledu na 5 rodzai melodii i w miare przystepna cene...
Z tego co pamietam, choc nie jestem pewna, to Joasiek Ty ja chyba masz, i nie pamietam czy ktos jeszcze ja ma???Joasiek Ty trafiłas na ten wadliwy model?? Pamietasz u kogo ja kupiłas???Tak bym chciała nie trafic na podobna sytuacje...
Podziel się: