reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

martula25 ta chusta sie na boki i normalnie tez do tego karuzela sie kreci i te zabawki tez sie jeszcze osobno ruszaja

reklama
Irtasia, fajna ta bujawka. Z czego bardziej jesteś zadowolona: z fotelika czy tej bujawki? Musimy się ostatecznie na coś zdecydowac i nie wiem cały czas na co.
No, jeszcze trochę czekam na fotelik, za który zapłaciłam dziewczynie z BB, ale jak się do dzis nie odezwie to sprawa skończy się w sądzie. Napisałam jej przedwczoraj maila, żeby odezwała się pilnie z wyjaśnieniami, odebrała go, bo przyszło do mnie potwierdzenie odczytania maila, ale się nie odezwała. No to wczoraj napisałam już bardziej konkretnego maila, że jak się do dzis nie odzewie, to spotkamy się w sądzie. Naiwna pewnie myśli, ze jak nie podała adresu to do niej nie dotrę. Najbardziej mnie wkurza w tym wszystkim, że Oliwka jest cały czas bez leżaczka, a już by się przydał.

Kasiad jedno i drugie jest dobre lezaczek moge zabierac wszedzie czy do kuchni czy nawet do znajomych chustawki niewezme:-D ale sprawdza sie w stolowym pokoju i niemusze recznie chustac:tak: .Ja tez zastanawialam sie czy nie kupic z ebay ale jakos balam sie taka gotowke wplacac bo wystarczy ze tobie taki numer ta dziewczyna wywinela.Dobrze ze ja troche nastraszylas moze sie cos ruszy daj znac jakby sie odezwala.

Kasiad powiedz mi czy ten projektor z Fisher-Price jest dobry wklej zdjecie jak umiesz ,ogolnie jestem zadowolona z tej firmy:tak:

Irtasia, ja do tej pory śmiało kupowałam w ten sposób, ze najpierw wpłacałam gotówkę, a potem mi przysyłano towar, ale na Allegro. I nadal uważam, że Allegro jest bezpieczny pod tym względem, bo masz jeszcze opinie o sprzedawcy i mozesz wybrac sobie osobę z samymi pozytywami. Ale w ten sposób (właściwie zaufałam obcej osobie bez żadnego zabezpieczenia) zrobiłam interes poraz pierwszy. I poraz ostatni.

Kasiad ja tez kupuje ale na ebay te same zasady sa na allegro ale we wiekszej gotowce to juz sie boje ,poprostu niechce robic sobie problemow:tak: ,chociaz jeszcze sie nienadzialam zeby mi towar nie przyszedl ale na buble juz trafilam:tak:

ja jestem bardzo zadowolona z karuzelki chicco! a mala spi od kilku nocy grzecznie w swoim lozeczku. budzi sie tylko na karmienie i przewijania (o 24, 3 i 7 rano). i bez kolysanek turnaua nie usnie:tak:

Odezwała się dziewczyna od leżaczka. Napisała mi maila, że cały czas była w szpitalu z dzieckiem, dziś wróciła i że zleciła komuś wysłanie leżaczka podczas jej nieobecności w domu. Do wtorku skontaktuje się z tą osobą i wyjaśni całą zaistaniałą sytuację, bo osoba twierdzi, że leżaczek wysłała. No miejmy nadzieję, że sprawa wyjaśni się pozytywnie.

reklama
Dziewczyny, zastanawiam sie nad zakupieniem karuzeli...:tak::-)
w sumie to kupie, tylko chciałam sie spytac...wybrałam ta Fisherprice z rzutnikiem, ale głownie ze wzgledu na 5 rodzai melodii i w miare przystepna cene...

Z tego co pamietam, choc nie jestem pewna, to Joasiek Ty ja chyba masz, i nie pamietam czy ktos jeszcze ja ma???:confused::confused::confused::confused::confused:Joasiek Ty trafiłas na ten wadliwy model?? Pamietasz u kogo ja kupiłas???Tak bym chciała nie trafic na podobna sytuacje...:cool2::cool2:

Do góry