reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Fajny ten leżaczek Irtasia. Widzę, że Twoja mała super sobie w nim spi. Jak mój wreszcie do mnie dotrze (mam nadzieję :dry: ) to też pokażę, jak wygląda.

reklama
Kasiad mam nadzieje ze szybko do ciebie dojdzie ten lezaczek i zeby tez tak dobrze ci sluzyl jak mi:tak:
Jak dostaniesz to pokaz sie nam jak najszybciej:tak:

Kupiliśmy dla naszego synka przewijk na łóżeczko, wreszcie sie zdecydowałam, bo przewijanie go na łóżku tyko dostarcza mi kolejnego bólu w kręgosłupie...powiedziałam mężowi,ze sam bedzie go przewijał jak ma tyle energii :tak::tak: poskutkowało :-)

Kasiad i jak? doszedł do Ciebie ten leżaczek w końcu? Mam nadzieje,ze tak :tak:
Ja szukam karuzelki dla małego, może lepiej będzie usypiał, bo jak go potrzymam do odbicia to sie rozbudza i leży tak z godzinę z otwartymi oczkami i marudzi zanim zaśnie, a nie chce go nosić za bardzo.. Nie chce nic szczególnego, bo zauważyłam na aukcji,ze dużo mam sprzedaje karuzele po 2-3mies.bo dziecko nie przejawia juz zainteresowania...:baffled:

A moze taki leżaczek to lepszy pomysł?? Uspokaja dziecuszko, a wibracje nawet usypiają...dziewczyny jesteście zadowolone ze swoich leżaczków? napiszcie jak sie sprawuje sprzęt jak juz dobrze wyprobujecie :tak:

Leżaczek do mnie nie dotarł, a dziewczyna się nie odzywa i nie loguje na BB. To już ponad tydzień minął. Albo coś się stało albo zostałam zwyczjanie oszukana. W każdym razie postanowilismy z mężem, że rozgladamy się za innym a 70 zł poszło się walic. Nie mogę już czekac dłużej, bo mała nie lubi spac w łóżeczku i jestem za bardzo uwiązana. Jak bedzie leżaczek to ją w niego wpakuję i zabiorę do kuchni i przynajmniej coś zrobię, bo czasem nie mam czasu obiadu nawet zrobic. Jak siedzę przy kompiw to też w większosci czasu siedzę z małą na rękach.

A z karuzelki jestem bardzo zadowolona, to jednyna rzecz, którą udaje mi się zainteresowac Oliwkę w łóżeczku, słucha muzyczki i patrzy za misiami. Dobrze, że ją mam, bo chociaż trochę w tym łóżeczku poleży, jak jest włączona.

My na razie naszej małej do leżaczka nie wkładamy. Zdjęliśmy gondolę ze stelaża i leży sobie w gondolce która jest bujana, jak troszkę pobujamy to mała usypia i tak ją w tej gondolce można nosić po domu :happy:

tak jak pisalam w ostatnich postach bujaczek jest rewelacyjny mala w nim usypia codziennie:tak: bez wiekszych problemow:tak:

reklama
Irtasia-super sprawa-domyslam się, że to sie tak buja na boki.
Ja to sie troche boję takich wspomagaczy kołyszących, bo potem można mieć duuuży problem.
Ja narazie mam mate edukacyjną ale rzadko narazie z niej korzystamy bo wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie- jeszcze Tosia nie wykazuje zainteresowania. Karuzela w łóżeczku sprawdza sie przy przewijaniu.
Z zasypianiem w łóżeczku nie mamy żadnego problemu. Tosia sobie leży, troche postękuje aż w końcu usypia. No ale do naszego łóżka jej nie zabieramy. Sporadycznie w ramach atrakcji, kiedy mała ma etap czuwania.Spać z nami nie spi.

Do góry