reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A moja Oliwka Nuka nie chce, ciągnie Avent silikonowy 0-3 msc, nie miałam jej dawac, ale ssała kciuka. A kupiłam oba, sprawdziłam który woli.

reklama
Nasza Wiktoria nie chce smoczka, a tych ci u nas dostatek:tak: . Jak byłam w szpitalu mąż zakupił dwupak aventa 0-3, a w pudełku "skarb malucha", który dostaliśmy przy wypisie był nuk. Jakoś żaden jej nie pasuje, na razie prznajmniej.
Ostatnio po nieprzespanej nocy, śmialiśmy się z mężem, że możemy spróbować tych smoczków dla naszego uspokojenia:-D .

a przewijak jest nieodzowny!!!

Myślę ze przewijaczki to przydatna rzecz, my kupilismy go razem z łóżeczkiem (łóżeczko- kojec) jest stabilny ma zdejmowaną foliowaną nakładkę którą mozna łatwo odczepić bo jest na rzepki :tak:
zobaczymy jak to bedzie w praktyce;-)

Fajny wózeczek :tak:
Ja jeszcze się nie zdecydowałam, na razie jestem na etapie oglądania, chcemy poczekać az dzidzia bedzie na świecie i dopiero coś kupimy

Muszę pochwalić nasz zakup, wózek prowadzi się rewelacyjnie, nie trzeba używać zadnej siły. Przednie koło jest skrętne, a dwa z tyłu mają niezłe amortyzatory. można pobujać malucha. na razie jeździmy po całym domu, a mała codziennie śpi w nim po południu. otelik sprawdza się jako bujaczek. Gdy robię ranna toaletę i już nikogo nie ma w domu, żeby mi małą potrzymać, to wkładam ją do fotelika i mam problem z głowy. Przydaje się też podczas śniadania. Mała leży w nim i rozgląda się po kuchni, a ja spokojnie mogę zjeść. Dzisiaj swieci piękne słońce, może będzie okazja wypróbować wózio w terenie.:-)

Nie spodziewałam sie,że tak szybko trzeba bedzie kupować rzczy dla małego...w rozmiarze 62 wygladał jak foczka i musiała szybko wysłąć mame po 56 zeby jakoś mógł przetrwać pierwsze dni, bo nie mogłam go w nic ubrać...za wielkie wszystko:-D:laugh2::szok:

Do tej pory nie mamy foteliko-nosidła wiec zabieranie malego ze soba do pozostalych pomieszczen w domu jest wielce utrudnione

Ja fotelik mam, ale jeszcze kupiłam lezaczek-bujaczek z wibracjami i 9 melodyjkami, ale jeszcze mi go nie przysłali.

reklama
Miska 5,
jesli moge zapytac, powiedz mi jak z jego jakoscia, bo nie widzialam go jeszcze na zywo, a w sumie rowniez mi sie podoba, wczesniej z obrazka bylam zachwycona Ct.01 ale gdy go zobaczylam to rece mi opadly, jak za taka cene mozna zrobic za przeproszeniem taki badziew:no:

Do góry