reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Nasza Wiktoria nie chce smoczka, a tych ci u nas dostatek . Jak byłam w szpitalu mąż zakupił dwupak aventa 0-3, a w pudełku "skarb malucha", który dostaliśmy przy wypisie był nuk. Jakoś żaden jej nie pasuje, na razie prznajmniej.
Ostatnio po nieprzespanej nocy, śmialiśmy się z mężem, że możemy spróbować tych smoczków dla naszego uspokojenia .
a przewijak jest nieodzowny!!!
Ostatnio po nieprzespanej nocy, śmialiśmy się z mężem, że możemy spróbować tych smoczków dla naszego uspokojenia .
a przewijak jest nieodzowny!!!
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Myślę ze przewijaczki to przydatna rzecz, my kupilismy go razem z łóżeczkiem (łóżeczko- kojec) jest stabilny ma zdejmowaną foliowaną nakładkę którą mozna łatwo odczepić bo jest na rzepki
zobaczymy jak to bedzie w praktyce;-)
zobaczymy jak to bedzie w praktyce;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Muszę się pochwalić zestawem jaki kupiliśmy dla Wiktorii. Na początku miał być Chicco CT 01, ale postawiliśmy na większe kółka, dlatego Chicco S3 chyba spełni nasze oczekiwania www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Na spacerze, Wózek Trójfunkcyjny Chicco S3 Trio Top kolor 63
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Fajny wózeczek
Ja jeszcze się nie zdecydowałam, na razie jestem na etapie oglądania, chcemy poczekać az dzidzia bedzie na świecie i dopiero coś kupimy
Ja jeszcze się nie zdecydowałam, na razie jestem na etapie oglądania, chcemy poczekać az dzidzia bedzie na świecie i dopiero coś kupimy
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Muszę pochwalić nasz zakup, wózek prowadzi się rewelacyjnie, nie trzeba używać zadnej siły. Przednie koło jest skrętne, a dwa z tyłu mają niezłe amortyzatory. można pobujać malucha. na razie jeździmy po całym domu, a mała codziennie śpi w nim po południu. otelik sprawdza się jako bujaczek. Gdy robię ranna toaletę i już nikogo nie ma w domu, żeby mi małą potrzymać, to wkładam ją do fotelika i mam problem z głowy. Przydaje się też podczas śniadania. Mała leży w nim i rozgląda się po kuchni, a ja spokojnie mogę zjeść. Dzisiaj swieci piękne słońce, może będzie okazja wypróbować wózio w terenie.:-)
mysia23
mama dwójeczki
Nie spodziewałam sie,że tak szybko trzeba bedzie kupować rzczy dla małego...w rozmiarze 62 wygladał jak foczka i musiała szybko wysłąć mame po 56 zeby jakoś mógł przetrwać pierwsze dni, bo nie mogłam go w nic ubrać...za wielkie wszystko
Do tej pory nie mamy foteliko-nosidła wiec zabieranie malego ze soba do pozostalych pomieszczen w domu jest wielce utrudnione
Do tej pory nie mamy foteliko-nosidła wiec zabieranie malego ze soba do pozostalych pomieszczen w domu jest wielce utrudnione
reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Miska 5,
jesli moge zapytac, powiedz mi jak z jego jakoscia, bo nie widzialam go jeszcze na zywo, a w sumie rowniez mi sie podoba, wczesniej z obrazka bylam zachwycona Ct.01 ale gdy go zobaczylam to rece mi opadly, jak za taka cene mozna zrobic za przeproszeniem taki badziew
jesli moge zapytac, powiedz mi jak z jego jakoscia, bo nie widzialam go jeszcze na zywo, a w sumie rowniez mi sie podoba, wczesniej z obrazka bylam zachwycona Ct.01 ale gdy go zobaczylam to rece mi opadly, jak za taka cene mozna zrobic za przeproszeniem taki badziew
Podziel się: