reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Joasiek, mam do ciebie pytanie. dzis przyszla moja karuzelka i tak wogole to wedlug mnie jest super. ale powiedz mi swieci ci sie ta czerwona lampeczka na gorze?? bo mi nie :no: wszystki sie swieca oprocz tej. nie wiem czy to jest jakis sygnalizator zzycia baterii czy co:confused:

Kasiad: Z reklamacją mojej misiowej karuzeli może być ciężko, bo ta transakcja odbyła się ze 2 miesiące temu już, i wystawiłam za nią pozytywny komentarz, więc raczej przepadło :-(

lil kate: U mnie też się ona nie świeci... z tego co wyczytałam w instrukcji wynika, że powinna się zaświecić tylko przy włączaniu karuzelki, żeby zasygnalizować że pilot działa. A później to jest to tylko czujnik w którego stronę ależy kierować pilota. Nie zaświeca się u mnie, ale pilot działa bez zarzutu, więc myślę że to żaden problem :dry:

ja kupiłam karuzele z niemczech i pani mi wszystko pokazala. czerwona lmapka nie ma się świecić to jest CZUJNIK do pilota. Dziala dokladnie na tej samej zasadzie co pilot z telewizorem :tak: wiec bez paniki. :-D

czyli sparawa wyjasniona :laugh2:

a jeszcze mam pytanko dotyczace tch termometrow. czy to takie wazne zeby mial gietka koncowke??:confused:

Ja jeszcze dzis kupiłam z mężem rożek dla naszego skarbeczka...za to moja mama rozbujała sie w zakupach i innych czynnościach związanych z małym...:tak::tak: szukała dzis kocyka, pościeli, jakieś body jej się spodobało...no nie źle..:-) jeszcze wanienke musimy kupić, nożyczki do paznokietków, butelkę i bedzie wszystko...

A mam pytanko dziewczyny....:dry:często zdarza sie,ze w szpitalu trzeba mieć swoje mleczko modyfikowane dla maluszka, w razie gdyby mama nie miała jeszcze pokarmu albo nie moze wykarmić tym co ma do konca maluszka.. kupujecie takie mleko przed porodem i pakujecie do torby szpitalnej czy czekacie na potrzebę?????:tak::tak::tak:

mysia23: pierwszy raz słyszę żeby wymagali w szpitalu, aby mamusia miała ze sobą mleko modyfikowane :no: :baffled: Ja mleczka nie mam i nie kupuje na razie.. mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebne. A w szpitalu powinni zrobić wszystko, żeby takie mleczko się nie przydało, zamiast jeszcze przed porodem kazać się w takie zaopatrywać :dry: Z resztą... w razie gdyby, to chyba pediatra powinien doradzić które mleko podać, bo jest ich tyle rodzajów że skąd miałabym wiedzieć które będzie dobre :confused:

reklama
Joasiek, no właśnie w szpitalach, o które sie pytałam to mówili,ze lepiej mieć, niby są zwolennikami karmienia piersią, ale nigdy nic nie wiadomo...
To, które mleko bedzie najlepsze to nawet pediatra nie bedzie wiedział, bo to zalezy od dziecka i trzeba niestety dobrać je metodą prób i błędów...można zacząć od tego, którego sama byś chciała używać...chyba,że wiesz,ze dzidzia ma alergię i kupujesz specjalne:tak::tak:

Do góry