reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Emilki te większe mają 10mm a te co na uchu nie wiem ile mają nie da sobie zdjąć teraz :no: wiec może te co zamówiłaś będą akurat :tak:

reklama
Aga, ale nosisz studexy, czy jakieś inne kolczyki? Studexy mają takie zamknięcie, że nie kłują z tyłu, są dobrze zabezpieczone zatyczką.
Mam nadzieję, że Oliwce będzie wygodnie :dry:

coś podpadA mi ze to diamenty:baffled: ta cena
teść kupił teściowej pod choinke podobne i zaplacil 1000,00zł i napewno kupil diamenty bo dostal oczywiscie certyfikat

Ja złotej biżuterii na Allegro nie kupuję :no: kupiłam tylko kolczyki dla Oliwki, one są ze stali chirurgicznej.
Aga, widocznie masz taką budowę ucha, ale na szczęście u dorosłego nie ma problemu ze zciąganiem kolczyków na noc, ale u Oliwki nie wyobrażam sobie tak zciągać na noc i rano zakładać. Mnie w sumie nigdy żadne kolczyki nie uwierały.

Dziś w samą Wigilię przyszła przesyłka z kolczykami, są naprawdę śliczne :tak: Jeszcze drobniejsze niż myślałam, no i długość zupełnie ok. Dziś założyliśmy Oliwce te w kształcie gwiazdek (jeszcze kupiłam serca).

Załączniki

• śpiąca Oli.JPG
    śpiąca Oli.JPG
    604,4 KB · Wyświetleń: 19
  • zbliżenie kolczyka.JPG
    zbliżenie kolczyka.JPG
    22,2 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
Oli wyrosła z kombinezonu :baffled: nogawki ma za krótkie, a zielona kurtka zrobiła się przyciasnawa :baffled: Chyba będę musiała wypatrzeć coś na wyprzedażach :dry:
Mam jeszcze dobrą wielkością kurtkę (ma ją na sobie na filmiku z Pauliną) ale raz, że jest bardzo już zniszczona, a po drugie jest za cienka na ten mróz (no mogę ubierać pod spód Oliwce dodatkowo polar, zresztą tak robię, ale te wstawki polarowe w kurtce są już w takim stanie, że już jej nie powinna nosić).
Rozejrzę się w sklapach, może będą jakieś obniżki, bo stówy to już chyba nie warto na ten miesiąc czy dwa wydawać.

Do góry