reklama
agusia9915
Matka wariatka
Nie zrozumiałyście mnie, ja też czytałam, tylko stwierdziłam, że już mam prezenty, więc nie ma co kasy za dużo wydawać. Ale jak przeczytałam o tym telefonie Fisher Price to pożałowałam, że jednak się nie wybrałam
[url=http://www.glitter-graphics.com]
[/URL]
Miśka 5
Mamy lutowe'07
i kurtka i bluza superowa, ale jakbardziej superowa jest Emilka
reklama
Gosia, śliczne ciuszki wypatrzyłaś, a kurteczka to już w ogóle cudna
Ja muszę Oliwce kupić kolczyki, bo zgubiła jej się jedna zatyczka i w ogóle są już przyciasnawe (kupiowałam jej wersję mini dla maleńkich dzieci, a one mają krótszy sztyft, który wchodzi do ucha).
Przy okazji zciągnęłam jej kolczyki, przemyłam uszy i założyłam spowrotem, dała sobie bez problemu narazie założyłam zatyczkę od innych kolczyków, ale nie wiem jak długo będzie trzymać, bo te studexy mają grubsze sztyfciki od innych kolczyków.
Ja muszę Oliwce kupić kolczyki, bo zgubiła jej się jedna zatyczka i w ogóle są już przyciasnawe (kupiowałam jej wersję mini dla maleńkich dzieci, a one mają krótszy sztyft, który wchodzi do ucha).
Przy okazji zciągnęłam jej kolczyki, przemyłam uszy i założyłam spowrotem, dała sobie bez problemu narazie założyłam zatyczkę od innych kolczyków, ale nie wiem jak długo będzie trzymać, bo te studexy mają grubsze sztyfciki od innych kolczyków.
Podziel się: