reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dzięki Miśka :-) nie pomyślałam, żeby tam sprawdzić :zawstydzona/y:
A ile dałaś za kombinezon dla małej :confused: bo wiem, że 50% ale od ilu :sorry2:

Oliwieczka, u nas w 5-10-15 i H&M nie ma żadnych kombinezonów :no: Tzn są, ale na niemowlaczki, na nasze dzieci tylko kurtki, kiepski wybór, a H&M to już w ogóle porażka.

reklama
A ja dziś na jakieś "łowy" idę,bo Kubula wyrósł z wszystkich dresów do biegania po domu.No i jakieś bluzy dresowe trzeba wypatrzeć.:tak:

Spodnie 38 zł, a kurtka 59 zł, wcześniej jeszcze raz tyle. Wszystko mięciutkie, porządnie odszyte, po prostu śliczne:tak:U nas wybór dość duży jeszcze, kombinezony też były:tak:

Dzięki Miśka :-) Napewno przejadę się zobaczyć.
Jak myślicie ile takie dziecko urośnie między 2 a 3 rż :confused:
Bo może warto kupić większy kombinezon, gdzie da się bez problemu podwinąć nogawki i rękawy, a za rok wejdzie w niego bez podwijania :confused: Tylko pytanie, czy w tym wieku Oli nie śmignie w górę za bardzo :confused:

Kasiu,ja teraz kupiłabym kurteczke odrobine na wyrost.Konradowi kupuje teraz na 2-3 lata/98 cm.

Dzięki dziewczyny :tak: Tycia kombinezon bardzo mi się podoba, ale już dziś wróciłam z zakupami :-)
Po zebraniu w szkole pojechałam do Coccodrillo i kupiłam kombinezon na wzrost 98 za 101zł.
Kupowałam bez Oliwki, a w domu się okazało, że jest dość duży i teraz będzie nosić podwinięty, ale dobrze, bo pewnie za rok spokojnie się w niego zmieści.
Potem wdepchęliśmy jeszcze do 5-10-15, ale nie w Carrefourze, czyli tam gdzie byłam ostatnio, tylko w Auchanie (okazało się, że mieli zupełnie inne promocje). No i tam też się skusiłam na zakup: kupiłam ocieplane spodnie, bo bardzo mi się spodobały, no i były przecenione na 36 zł :-D Są też na 98, więc teraz będą noszone podwinięte i w przyszłym roku spokojnie je ponosi :tak: I kupiłam tam też rękawiczki polarowe (na zdjęciu w kombinezonie, kombinezon też ma swoje rękawiczki, ale nie robiłam im fotki).
Generalnie obie rzeczy są na 98, ale te z 5-10-15 wypadają zdecydowanie większe, bardziej muszę nogawki podwijać.

Załączniki

• Oli w kombinezonie Coccodrillo.jpg
    Oli w kombinezonie Coccodrillo.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 35
  • Oli w spodniach z 5-10-15.jpg
    Oli w spodniach z 5-10-15.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Kasiad widzę zakupy udane a kombinezon faktycznie duży :-D:tak: ale najważniejsze by ciepło małej było :tak: za rok będzie pewnie akurat :tak:

Do góry