reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oli wyrosła z kombinezonu :baffled: nogawki ma za krótkie, a zielona kurtka zrobiła się przyciasnawa :baffled: Chyba będę musiała wypatrzeć coś na wyprzedażach :dry:
Mam jeszcze dobrą wielkością kurtkę (ma ją na sobie na filmiku z Pauliną) ale raz, że jest bardzo już zniszczona, a po drugie jest za cienka na ten mróz (no mogę ubierać pod spód Oliwce dodatkowo polar, zresztą tak robię, ale te wstawki polarowe w kurtce są już w takim stanie, że już jej nie powinna nosić).
Rozejrzę się w sklapach, może będą jakieś obniżki, bo stówy to już chyba nie warto na ten miesiąc czy dwa wydawać.

W 5-10-15 widziałam kurtki zimowe przecenione.:tak:

reklama
Dzięki Rozalka, jadę dziś właśnie do Carrefoura a w tej galerii gdzie jest Carrefour jest też 5-10-15 to zajrzę :tak: A mają też kombinezony :confused: bo w sumie to bym kombinezon kupiła chętniej.

Kasiad dopiero teraz zauważyłam że dałaś zdjęcia kolczyków bardzo ładne :tak: i wyglądają na maleńkie :tak:

co do kurtki to w tesco z cherokee były wyprzedaże w carfurze widziałam jakieś kurteczki nawet po 25zł :tak:

Oli wyrosła z kombinezonu :baffled: nogawki ma za krótkie, a zielona kurtka zrobiła się przyciasnawa :baffled: Chyba będę musiała wypatrzeć coś na wyprzedażach :dry:
Mam jeszcze dobrą wielkością kurtkę (ma ją na sobie na filmiku z Pauliną) ale raz, że jest bardzo już zniszczona, a po drugie jest za cienka na ten mróz (no mogę ubierać pod spód Oliwce dodatkowo polar, zresztą tak robię, ale te wstawki polarowe w kurtce są już w takim stanie, że już jej nie powinna nosić).
Rozejrzę się w sklapach, może będą jakieś obniżki, bo stówy to już chyba nie warto na ten miesiąc czy dwa wydawać.
Kasiad u nas też się okazało, że muszę na to mrozisko kupić solidniejszą kurtkę, no i w sobotę kupiłam jej zestaw spodnie ocieplane na szelkach i kurtkę w Coccodrrilo, są tam dość duże obniżki, ja zapłaciłam 50 % wcześniejszej ceny.
str. 90 ten niebieski zestaw po lewej stronie http://www.coccodrillo.pl/catalog2.php?lang=pl

Ostatnia edycja:
Do Reala nie dotarłam (zresztą 86 byłby za mały), ale w Carrefourze również byle co (były za 20 zł, ale paskudztwo). Mówiąc o kombinezonie miałam raczej na myśli 2 częściowy, czyli kurtkę i spodnie, ale jakby się trafił okazyjnie fajny jednoczęściowy to też bym nie pogardziła.
Co do Cocodrillo, to nie wiem, czy u nas w Bydgoszczy jest :confused: ale może w Focusie, coś mi się kojarzy. Będę w każdym razie jeszcze szukać :tak:

reklama
ja tez szukam czegos na obnizkach , szczegolnie chodzi mi o kombinezon ale pewnie w 5/10/15 czy H&m lub w innym takim sklepie cos znajde, na łowy jadę chyba w sobotę i to z koleżanką, bez męża bez dzieci achhhhh cudownie się tak wyrwać:-D

Do góry