reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rozalka,to na promocje trafiłas:szok:.?Ta pila w mim Realu kosztowala ostatnio 49,99.Konrad ma z tej serii super wiertarke:tak:

reklama
Super okazje Rozalka, super szczególnie ten telefon Fisher Price i jaka cena :szok: Szkoda, że nie pojechałam do Reala :-( Oliwce maniaczce telefonicznej napewno bardzo by się spodobał :-D Jak będziecie słyszały o takich promocjach jeszcze to dajcie znać :sorry:

Rozalka,to na promocje trafiłas:szok:.?Ta pila w mim Realu kosztowala ostatnio 49,99.Konrad ma z tej serii super wiertarke:tak:
No u nas niby też,ale trafiłam na jakąs promocyjną(rozwalone pudełko)a do tego 50 % wszystkie zabawki.:tak:
Super okazje Rozalka, super szczególnie ten telefon Fisher Price i jaka cena :szok: Szkoda, że nie pojechałam do Reala :-( Oliwce maniaczce telefonicznej napewno bardzo by się spodobał :-D Jak będziecie słyszały o takich promocjach jeszcze to dajcie znać :sorry:

Telefon super,na razie dla Kuby troche będzie za trudny,ale dorośnie.A puki co będzie pewnie wciskał przyciski z melodyjkami i aparatem,bo wydaje dzwieki jak prawdziwy.Fajny animowany wyświetlacz.:tak:No i będzie uczył sie liczyc.:tak:

no dobra dobra o Kasię mi chodziło przede wszystkim ;-)
ja mam do Reala 100km ale szwagierkę wysłałam :tak: i ponoć coś tam kupiła... wiadomo że to nie to samo co osobiście ale dobre i to - Iza będzie miała wyśnioną i wymarzoną Arielkę, a dla Pysi nie wiem co kupiła :confused:

no widze że zakupy już rozkręcone na maxa. ja teraz muszę wszystko zapakować i gotowe. wczorej w elektrowordzie kupiła- calkiem nie planowane - małego lewka interaktywnego.wyglada słodko.
więc postanowiłam już nigdzie nie chodzić.

a dla zainteresowanych są mega fajne puzle w TESCO drewniane takie duże częśći za 36,99 jakos tak. zobaczyłam je w gazetce z zabawkami.wygladaja naprawdę super.

reklama
hmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał :-p
Nie zrozumiałyście mnie, ja też czytałam, tylko stwierdziłam, że już mam prezenty, więc nie ma co kasy za dużo wydawać. Ale jak przeczytałam o tym telefonie Fisher Price to pożałowałam, że jednak się nie wybrałam :-p

Do góry