reklama
Super okazje Rozalka, super szczególnie ten telefon Fisher Price i jaka cena Szkoda, że nie pojechałam do Reala :-( Oliwce maniaczce telefonicznej napewno bardzo by się spodobał Jak będziecie słyszały o takich promocjach jeszcze to dajcie znać
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No u nas niby też,ale trafiłam na jakąs promocyjną(rozwalone pudełko)a do tego 50 % wszystkie zabawki.Rozalka,to na promocje trafiłas.?Ta pila w mim Realu kosztowala ostatnio 49,99.Konrad ma z tej serii super wiertarke
Super okazje Rozalka, super szczególnie ten telefon Fisher Price i jaka cena Szkoda, że nie pojechałam do Reala :-( Oliwce maniaczce telefonicznej napewno bardzo by się spodobał Jak będziecie słyszały o takich promocjach jeszcze to dajcie znać
Telefon super,na razie dla Kuby troche będzie za trudny,ale dorośnie.A puki co będzie pewnie wciskał przyciski z melodyjkami i aparatem,bo wydaje dzwieki jak prawdziwy.Fajny animowany wyświetlacz.No i będzie uczył sie liczyc.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
hmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał
Ja czytałam
agusia9915
Matka wariatka
ja tezhmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał
tyle,ze daleko;-)real a dziecie chore
no dobra dobra o Kasię mi chodziło przede wszystkim ;-)
ja mam do Reala 100km ale szwagierkę wysłałam i ponoć coś tam kupiła... wiadomo że to nie to samo co osobiście ale dobre i to - Iza będzie miała wyśnioną i wymarzoną Arielkę, a dla Pysi nie wiem co kupiła
ja mam do Reala 100km ale szwagierkę wysłałam i ponoć coś tam kupiła... wiadomo że to nie to samo co osobiście ale dobre i to - Iza będzie miała wyśnioną i wymarzoną Arielkę, a dla Pysi nie wiem co kupiła
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no widze że zakupy już rozkręcone na maxa. ja teraz muszę wszystko zapakować i gotowe. wczorej w elektrowordzie kupiła- calkiem nie planowane - małego lewka interaktywnego.wyglada słodko.
więc postanowiłam już nigdzie nie chodzić.
a dla zainteresowanych są mega fajne puzle w TESCO drewniane takie duże częśći za 36,99 jakos tak. zobaczyłam je w gazetce z zabawkami.wygladaja naprawdę super.
więc postanowiłam już nigdzie nie chodzić.
a dla zainteresowanych są mega fajne puzle w TESCO drewniane takie duże częśći za 36,99 jakos tak. zobaczyłam je w gazetce z zabawkami.wygladaja naprawdę super.
reklama
Nie zrozumiałyście mnie, ja też czytałam, tylko stwierdziłam, że już mam prezenty, więc nie ma co kasy za dużo wydawać. Ale jak przeczytałam o tym telefonie Fisher Price to pożałowałam, że jednak się nie wybrałamhmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał
Podziel się: