reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia nie znam takich farbek do wanny, więc tez nic ne podpowiem...
i pewnie nieprędko sie dowiem, bo na Hubka skórze to raczej wole nie eksperymentować tym, żeby mu cos nie powyłaziło:-(
i pewnie nieprędko sie dowiem, bo na Hubka skórze to raczej wole nie eksperymentować tym, żeby mu cos nie powyłaziło:-(
Dziś byliśmy na dłuższych zakupach w Focusie i już nas szlag trafiał z Oliwki butami, nie wiem czy pamiętacie kupiłam jej coś ala śniegowce, na górze zciągane sznureczkiem. No i Oli ciągle je zciąga, na każdej ławce nam siadała w holu Focusa i machała tak długo nogami, aż buty spadały, zabawę sobie znalazła W końcu, żeby móc spokojnie dokończyć zakupy, weszliśmy do CCC i kupiliśmy dziecku normalne niespadające krótkie kozaczki. Drogie nie były i dobrze, bo butów dla Oliwki to ja w planach nie miałam już w tym roku, kosztowały 29,99 zł.
Załączniki
agusia9915
Matka wariatka
moja nie ma problemu ze zdjeciem bartków ani załozeniem wiec nie pociesze Kasiad ,ze nie zdejmie;-)
agusia9915
Matka wariatka
tez racjaNo w każdym razie na pewno ich nie zciągnie przez machanie nogami na ławce i w wózku
choc mojej zajmuje to moment
reklama
agusia9915
Matka wariatka
zaje....fajny:-):-):-)kupiłam Antkowi taki zestaw Klein ZESTAW DO SPRZĄTANIA VILEDA 6706 (501241537) - Aukcje internetowe Allegro ;-)
bo biegał po domu z normalnym mopem
podłogi już dzisiaj umył ;-)
Podziel się: