reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Gosia nie znam takich farbek do wanny, więc tez nic ne podpowiem...
i pewnie nieprędko sie dowiem, bo na Hubka skórze to raczej wole nie eksperymentować tym, żeby mu cos nie powyłaziło:-(

Dziś byliśmy na dłuższych zakupach w Focusie i już nas szlag trafiał z Oliwki butami, nie wiem czy pamiętacie kupiłam jej coś ala śniegowce, na górze zciągane sznureczkiem. No i Oli ciągle je zciąga, na każdej ławce nam siadała w holu Focusa i machała tak długo nogami, aż buty spadały, zabawę sobie znalazła :crazy: W końcu, żeby móc spokojnie dokończyć zakupy, weszliśmy do CCC i kupiliśmy dziecku normalne niespadające krótkie kozaczki. Drogie nie były i dobrze, bo butów dla Oliwki to ja w planach nie miałam już w tym roku, kosztowały 29,99 zł.

Załączniki

• kozaczki Oliwki.JPG
    kozaczki Oliwki.JPG
    86,2 KB · Wyświetleń: 14
no te napewno szybko sama nie zdejmie:tak:fajne butki:tak:
ja Weronice tez kupiłam kozaczki w ccc takie całe czarne wiazane z tyłu szukałam teraz w necie czy sa moze zdjecie kolekcji zimowej obuwia dzieciecego ccc ale nie znalazłam

reklama
Do góry