reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja mam jeden z ktorego mozna zrobic spiworek (wstawialam kiedys linka na allegro) i on jest grubszy, mam jeden kocyk polarowy cienki i dzis na szkole rodzenia dostalam drugi polarowy od nivea baby :) poza tym mam kolderke (pewnie w tym roku nie skorzystam) no i od biedy mzna rozek rozlozyc i tez jest grubszy kocyk:cool2:

mysle ze spoko, a jak nie to sie cos dokupi:tak:

reklama
ja nie mam jeszcze ani rożka, ale myśle,ze dwa kupię....ten z termofrotki jest fajniusi..:-D.właśnie w Częstochowie jest sklep, gdzie można na żywo zobaczyć...miałam się tam wybrać, ale byłam przed samymi świętami i taki ruch był,że mi się odechciało:tak:.....ale jak w przyszłym tygodniu się wybiorę to tam zajrze...a pościel kupiłam własnie taką frotkową, ale nie z tej firmy...milutka jest niesamowicie,ale też nie tania

a co do kocyków to nie mam żadnego, jedynie duży, ale jego do maleństwa używać to raczej nie bede, wiec coś muszę jeszcze dokupić....:tak:

mysia23 ja tez nieszezy nie mam ani rozka ani poscieli ani materaca ani...kilku lub kilkunastu innych rzeczy...ale moj maz wczoraj w nocy (patrz watek nasi kochani Tatusiowie) zadecydowal ze dokonca tego tygodbia wszystko kupujemy!!!

:szok: OSZALAŁAM :szok: dziś dostałam zamówione dwa ubranka z firmy EWA i są extra serio jeśli chodzi o jakość i kolory. Ja zamówiłam wszystko z bawełny więć o frocie i welurku nic nie powiem. No i co zrobiłam??? Zamówiłam kolejnych 6 kompletów r:62 i wyszło 106,00zł :eek: to jest chyba choroba.A co do rożków to fakt zamówię jeden i kocyk kupię bo też nic nie mam.pościele zamówiłam dwie jedna forte a druga cieńcza w żyrafy # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (152950158) - Allegro mam nadzieję że są ładne i jakościowe :happy: . no to zaszalałam i teraz czekam:cool2: . czy jeszcze coś potrzebuje??a co do wyrka to poszukam tego z Drawex i porównam.

Ja mam dwa polarowe kocyki i jeden gruby- na ewentualne mrozy:-) , do wózka. Dzisiaj byłam w h&m i widziałam jeszcze fajny pled-taki z jednej strony welurkowy a z drugiej bawełniany, przeceniony 50% z 49,90. Bardzo ładny, w kolorze białym z małym wzorkiem w rogu. I chyba tez go kupię. Kocyki sie przydadzą.:-) A rożek mam jeden-kupiłam na Allegro. Pościel kupowałam w Ikei-jest taka subtelna i delikatna. te wszystkie ze zwierzątkami jakieś takie zbyt krzykliwe mi sie wydają...

karola-04, mam taka sama posciel i nawet kupilam od tego sprzedawcy:tak: i jeszcze przybornik w tym samym kolorze dokupilam:-p

a ja wiecej spiochow nie kupuje, bo mam nadzieje ze wystarczy te kilka sztuk co mam, a potem to tylko na noc pajac bawelniany a w dzien "dorosle" ciuchy. jakos sobie nie wyobrazam bobasa w rozmiarze 68 i w spiochach. jak przerosnieta lalka:baffled:

te co kupilam sa w rozm 50 (cubus czyli 56 conajmniej), 56, 62 i 0-3 miesiace.

Ja mam tak dużo ciuszków w rozmiarze 56, że całe szczęście, że córunia nie jest zbyt duża, bo by w ogóle ich nie mogła nosic. Większych mam niewiele, będę najwyżej kupowac na bieżąco.

polecacie ta posciel :jaki gatunek i jak uszyta nie macie zadnych ale ?
mam zamiar kupic ja ale 10 elemantowa +rozek gratis lecz nie wiem na co trafie

no ja kupiłam przeleałam kasę i czekam na towar to napiszę co i jak. Chociaż w opisie auckji koszty są niby 9,00zł a po aukcji koszty śa wyższe 15zł ( za kilka rzeczy)lub 10zł( za 1 rzecz). Napisałam maila zobaczymy co odpisza.:eek:

reklama
ja jestem zadowolona. wiadomo ze jakosciowo odbiega od poscieli glucka itp. ale cenowo jest bardzo atrakcyjna. ja nie mam nic do zarzucenia. pralam w pralce razem z ochraniaczem i przybornikiem i nic sie nie poodksztalcalo.

dobra zaleznosc jakosciowo cenowa:tak:

jesli bede zamawiac jeszcze taka posciel to napewno u tego sprzedawcy:tak:

Do góry