reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

karola-04 to faktycznie mamy ten sam gust... te same rzeczy nam się podobaja...ja kupiłam niebieski komplet, body i półśpioszki...a niebieskich rzeczy to juz tyle mam,ze nie chce wiecej..

reklama
Jak tylko coś kupujemy to mąż wybiera niebieskie...ehhh
Muszę już trochę to odmienić...i zaczęłam kupowac pistacjiowe, kremowe i żółte...

no ja też muszę pozmieniać kolory bo mam niebieskie i biale z kolorowymi aplikacjami :happy: ale mam też kilka brązów bo to chłopiec będzie. jak znajdziesz cos fajnego to melduj chętnie popatrze. To chyba jakaś choroba.:baffled:

karola-04, ja mam ten rozek i juz go wypralam i jest ok. nie odksztalcil sie ani nie zmechacil. i bedzo przyjemny w dotyku. moja tesciowa kupila wersje z poduszeczka i mata kokosowa ale to strata kasy. i tak sie te akcesoria nie przydadza.:tak:

a ciuszki firmy ewa pozamawialam jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy:-D i to tez od tej allegrowiczki :-D tylko ze mam wlasnie same niebieskie bo bylam pewna ze nosze w sobie Franka:dry: w kazdym razie jestem zachwycona bawelenka. pralam to juz i prasowalam. nic sie nie powyciagalo, kolor taki jak byl, w dotyku superprzyjemne i bardzo solidne zatrzaski. i faktycznie taniej niz w sklepach :tak:

a jesli chodzi o kolory to moja tesciowa zasypuje nas wszelkimi rozami:eek: ile mozna:baffled: ja ostatnio gustuje w bielach. taki bedzie sliczny bialy bobasek:-D

a kombinezon z kubusiem super, ale cena wysoka jak na allegro. karola-04 a kozystasz czasem ze snipa?? latwiej wtedy cos upolowac.

dziewczyny, przesliczne kombinezony sa w 5-10-15 za ok 30 zl!! (przecenione oczywisciez ponad stowki). takie cuda ze nawet myslalam zeby swojej malej kupic na czas jak z tego pierwszego wyrosnie ale kiedy to bedzie i jaki rozmiar kupic...:confused:

Kasiad wozek normalnie niepowtarzalny. nie wiem jak ty to zrobilas ze wszystko do siebie pasuje:tak: a jaka smieszna ta raczka. wygodnie sie to prowadzi??

Lil kate, bardzo wygodnie prowadzi się ten wózek. Któraś z dziewczyn kiedyś pisała, że ze względu na tą rączkę zrezygnowała z tego wózka, a wg mnie ta rączka jest super. Można ustawic ją na 5 sposobów (wysokości) i zarówno wysokie osoby jak i niskie mogą go przez to wygodnie prowadzic. Poza tym wózek ma skrętną ośkę przednich kółek i bardzo dobre amortyzatory, pomimo, że nie jest na paskach, to można nawet delikatnie wózkiem bujac, jest miękki w prowadzeniu. W końcu producent chwali się, że wózek świetnie nadaje się do joggingu. Dlatego, pomimo, że ryzykowałam trochę, kupując go nie oglądając wcześniej w realu, tylko na podstawie opinii innych użytkowników, to ani trochę nie żałuję podjętej decyzji. Oglądałam tyle wózków w różnych sklepach i żadnego mi się tak dobrze nie prowadziło :tak:

Hi hi, ja tez mam na oku ubranka firmy Ewa. Sa sliczne!!! Ale to przez internet bede kupowala.Wczoraj bylam na szalonych zakupach w Gdansku. Kupilismy z mezem wozeczek, lozeczko, zabawki posciele, i mnostwo innych rzeczy. A jesli chodzi o kolory to zauwazylam ze wiekszosc rzeczy (lacznie z wozkiem) kupilismy w kolorze jasnej zieleni. Ja na to mowie kolor groszkowy :-) Kolor uniwersalny zarowno dla chlopca jak i dziewczynki

reklama
lil kate w którym 5-10-15 byłaś??mozę siętam jutro wybiorę i coś kupię skoro przecena...tylko,że ja najlepszy dojazd mam do galerii, ale to chba bez różnicy, który sklep...

Do góry