reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja widziałm wcześniej ubranka Ewy w sklepie na żywo, ale w Częstochowie...jedno nawet kupiłam...
To chyba jutro sie wybiorę do galerii...choć poluje jeszcze na kombinezon na allegro..ale jakiś koles strasznie licytuje i co podbije to on też :baffled:.. aukcja konczy sie jutro a cena staje sie coraz mniej znośna:-D:laugh2:

LiL Kate a co do rożka no ja chcę kupić takie dwa niebieski i kremowy ale mam pytanie nie wiesz czy pościel od tej samej osoby jest też Ok??te rożki wyglądają na milusie :-)
Mysia hmmmm ciągle walczysz o kombinezon ja na mój czekam :) a czy któraś kupowała łóżeczko przez internet kolorystycznie to pasuje mi takie ale czy to dobry wybor ŁÓŻECZKO RADEK II SOSNA KOŁYSKA KLUPŚ+MATERAC (155608710) - Allegro jeszcze jedno co to jest snip???:nerd:

Dziewczyny ja tez chcialam kupic lozeczko sosnowe. Nie wiem jak inne firmy ale widzialam Radka sosna firmy Klups. Lozeczko stalo rozlozone w sklepie. Nie wiem jak dlugo stalo, ale bylo brudne. Z tego co wiem to takie drewno dosyc szybko sie sciera i przez to brudzi. Zeby lozeczko znow wygladalo dobrze to trzebaby bylo je troszke zeszlifowac i na nowo polakierowac. Wiec kupilam lozeczko Drewex Kuba II kolor teak, a materac kokos-gryka.

Karola, ja mam tą pościel z termofrotki od tego samego sprzedawcy co rożek Lil kate, kupiłam 4 częściową i jest rewelacyjna. Naprawdę polecam :tak: Kupujesz aż 2 rożki?

Karolina, ja kupiłam dokładnie takie samo łóżeczko i taki sam materac.

no a ktory materac??bo tam są jakby dwa w ofercie ale chyba za nie trzeba extra 70zł zapłacic tak?? A ta szuflada lekko chodzi i wogóle jaka jakość?? jeny to forum jest extra :laugh2: czekam na wieści o łóżeczku.

No myślałam że dwa krem i niebieskie bo podobno rożki sa bardzo praktyczne później nawet jako kocyk wiec sama juz nie wiem.

Co do rożka, to wydaje mi się, że 1 zdecydowanie wystarczy. Nie wiem jak inne mamusie sądzą??
Łóżeczko zamówiłam takie samo jak Karolina77, mam Drewex teak z materacem gryczano - kokosowym, więc nie wiem jak chodzi szuflada w tym Twoim. W Drewexie chodzi ciasno, ale podobno się wyrobi - tak mówią inne mamusie. A co do aukcji, którą wkleiłaś, to wg mnie nie trzeba nic dopłacac, tylko jest tam podana cena materaca, a Ty możesz w cenie łóżeczka wybrac sobie jeden z nich.

Ja mam tylko 1 rożek, ale żałuję że nie kupiłam takiego jaki tu pokazałyście z tej termofrotki... fajnisty! Mam okropną ochotę też na taką pościel z termofrotki ale niestety nie w tym miesiącu :-( bo mamy już i tak mega wydatki i to chyba najgorszy miesiąc pod względem finansowym choć w zasadzie zakupy dla dziecka dawno porobione :-(

Dziewczyny, a ile macie kocyków i jakie? Ja mam 1 jakiś taki zwykły i dość cienki i drugi gruby z którego można zrobić rożek. Ale zastanawiam się jeszcze nad trzecim polarowym... jakie macie doświadczenia, czy kocyki się bardzo przydają?

reklama
Do góry