reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja kupiłam, ponieważ moja spacerówka nie ma przykrycia na nóżki, a nie bylam pewna do końca, czy dopasuję jakąś gondiole do stelaża wózka. Do gondoli nie kupuję pościeli, na początku mała bedzie jeździła w zimowym śpiworku, a jak się zrobi cieplej, to mam taki cieńszy wiosenny śpiworek. A ten zimowy to spokojnie użyję jeszcze na dwie następne zimy do spacerówki.
Jak mi córka pomoże to wkleję zdjęcie jak się prezentuje śpiworek w gondoli X-landera na stelażu Jaguara TRAXXA :-D zupełna mieszanka a wszystko elegancko pasuje.

reklama
Mysia sorry ale też na niego polowałam w pracy ;-) jeśli mi się nie spodoba to dam znać dlaczego i może go zechcesz.:tak:

Mysia23 chyba znów o coś wspólnie walczymy na allegro ;-) . Czyżby podobny gust?? :-D Mam na myśli bialy kombinezon z disneya.No chyba że to nie Ty:nerd: .

nie karola-04,to nie ja, nie wiem czy sobie juz nie odpuszcze kombinezonika do porodu...do domu maluszka przywiozę w kocyku dobrze zawinietego, a jak przyjdzie pora na wyjście to coś już kupię i bede wiedziała jak ze wzrostem...:tak:

Poza tym kupiłam dziś na allegro kilka bodziaków, komplecików i takich tam pierdółek dla maleństwa..teraz tylko czekac na paczuszkę...kupiłam juz kiedyś tej firmy body i bawełenka ma tak super jakość,ze nie bałam sie zakupu na allegro,że coś z gatunkiem bedzie nie tak:tak:

reklama
też takie kupiłam u tego samego tylko niebieskie i czerwone :-) czekam na paczkę aby zobaczyć jaka jakość. ja kupiłam 62 :)

Do góry