reklama
a ja juz mam wszystko dla dzieciaczka i jak czytam o waszych zakupach to mi przykro ze juz nic mi nie zostalo do kupienia. bo takie to przyjemne
i wszystko juz poprane i naszykowane w pokrowcach przeciwkurzowych wiec nawet nie moge oczu nacieszyc:-(
i wszystko juz poprane i naszykowane w pokrowcach przeciwkurzowych wiec nawet nie moge oczu nacieszyc:-(
Martula, Lil kate ma rację, od tego sprzedawcy kupowałam. Ja jestem zadowolona, małżonek był mniej, jak rozkładał, bo ciężko niektóre elementy wchodziły. Ale jak już rozłożył to zapomniał o trudnych przejściach i też mu się podoba. Jedyny feler to bardzo ciężko chodząca klapa szuflady, ale wiem, że dużo osób jej w ogóle nie zakłada, a ja zastosowałam inną metodę niż oni sugerują (tata mi przerobi, żeby klapka się otwierała do góry, a nie suwała) - ja muszę miec pokrywę, bo ciuszki będę tam trzymac.
Kupowałam za pobraniem, przysłali błyskawicznie, chyba w ciągu 3 dni.
Kupowałam za pobraniem, przysłali błyskawicznie, chyba w ciągu 3 dni.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja dziś pierwszy raz kupiłam kombinezon z allegro używany wygląda ok. Zapłaciłam 33zł ciekawe jak będzie wyglądał w rzeczywistości oby to nie była wtopa . No zdjęcie wygląda OK Kombinezon Mothercare - stan idealny (153523557) - Allegro sprawdzę jedno i może kupię kiedyś coś jeszcze.
mysia23
mama dwójeczki
Oj karola-04, musze Ci powiedziedzieć,że podkupiłaś mi własnie ten kombinezonik;-) Czekałam sobie na koniec aukcji, a tu goście....i zapomniałam zalicytować... I mówię Ci jak sie zdenerwowałam na osobę, która go kupiła ...ale skoro to jedna z naszych lutóweczek to przebaczam
Przysłali mi dziś zamówiony na Allegro śpiworek zimowy. Jestem zachwycona, bardzo porządnie uszyty i super pasuje kolorystycznie do wózka, zamówiłam kolor pistacjowy, a gondolę mam Lemon i wyglada jak komplet. W środku polar, a na zewnątrz racerowa tkanina nieprzemakalna.
Zresztą zobaczcie same:
lonty - śpiworek do wózka z POLAREM - PROMOCJA!! (153476701) - Allegro
Zresztą zobaczcie same:
lonty - śpiworek do wózka z POLAREM - PROMOCJA!! (153476701) - Allegro
reklama
Podziel się: