reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tam pare tygodni temu zadalam pytanie o alergie dzieci i do dzis nic :-( i bez laskiwiem IRTASIA
i faktycznie niezbyt mile to uczucie...albo i ja jestem nadwrazliwa dzisiaj:-(
Oj dziewczyny, jesteście chyba nadwrażliwe To zmęcznie pewnie
Czasem się tak zdarzy, że jakiś post ucieknie i się go nie przeczyta, sama tak mam nieraz, że coś napiszę, zapytam, poproszę i radę i zero odzewu. Ale też tak czasem bywa, że analogiczne nie zauważę czyjegoś takiego postu
A kiedyś prywatną wiadomość zauważyłam po 3 dniach...
Czasem się tak zdarzy, że jakiś post ucieknie i się go nie przeczyta, sama tak mam nieraz, że coś napiszę, zapytam, poproszę i radę i zero odzewu. Ale też tak czasem bywa, że analogiczne nie zauważę czyjegoś takiego postu
irtasia27
Tak tylko ze mi bardzo zalezalo a z reszta dalej zalezy na tym poscie ale z reszta niewazne pewnie sie czepiam;-):-(Oj dziewczyny, jesteście chyba nadwrażliwe To zmęcznie pewnie
irtasia27
No to patam sie jeszcze razIrtasia, pytaj raz jeszcze, odpowiem jeśli będę umiała, a Twojego postu o alergię pewnie nie zauważyłam
Jenni ma tak jakby ciemieniuche na glowce i nie umie sie jej w zaden sposob pozbyc ma sucha skutke za uszami przy zgjeciu i u nog gdzie sa kostki to az sie skora sypie od niemowlecia a pediatra mowi ze to normalka no i czesto ma lica wysypane i skronie lub czerwone
reklama
irtasia27
A najbardziej mnie denerwuja te lica i ta twarda ciemieniucha ktorej sie pozbyc nie umie i co ja mam zrobic i te kostki u nogWg mnie to typowe objawy alergii Irtasia ...
A napewno to już nie jest normalne, zdrowe dziecko ma gładką skórę.
Podziel się: