reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Irtasia,dla mojej pediatry to nie byłaby normalka:no:.
Alergolog na poczatek chyba zleci ograniczanie najsilniejszych alergenow.
Bartus i Misia mieli raz ciemieniuche chyba i to sławetne maselko(pomysl tesciowej:-D)pomogły.Fakt,ze nie pachnie to ladnie,ale pomoglo;-).
U Jenni objawy sa dosyc silne,wiec musi czesto jadac cos co ja uczula.Od kiedy ma te ciemieniuche?Jak jadla tylko mleczko,to juz cos sie działo?

a ja nie widze tego linku co wam sie podoba co mysia kupila ( ja dzis mialam wielkie mycie okien wiec zdjecia dopiero jutro zrobię)

Irtasia to raczej alergia...:-(
na tą ciemieniuche to spróbuj OLIWKĘ SALICYLOWĄ - u nas pomogła, trzeba ja wetrzec w skóre głowy i zmyć po 30 minutach (ona jest dość ostra, więc nie można jej dłużej trzymać na główce!) a potem wyczesywanie grzebieniem, jak widzisz że jakaś częśc odchodzi to można delikatnie paznokciem podważyc

reklama
Do góry