reklama
mysia23
mama dwójeczki
No to patam sie jeszcze raz
Jenni ma tak jakby ciemieniuche na glowce i nie umie sie jej w zaden sposob pozbyc ma sucha skutke za uszami przy zgjeciu i u nog gdzie sa kostki to az sie skora sypie od niemowlecia a pediatra mowi ze to normalka no i czesto ma lica wysypane i skronie lub czerwone
Wg mnie to typowe objawy alergii Irtasia ...
A napewno to już nie jest normalne, zdrowe dziecko ma gładką skórę.
dla mnie tez..uważam, że to jakaś alergia..mojej kuzynce objawiła sie tak na ryby i mleko..do tej pory ma dziewczyna, bo lekarze na początku mówili, ze to normalne...a to skaza białkowa....
ciemieniucha? może spróbuje oliwką, nie wiem czy próbowałaś...moja babcia to jeszcze radziła zawsze masłem smarować... i czapeczke zakłądac by sie zagrzało...
a próbowałas naoliwic głowke nawet zwykła oliwkaA najbardziej mnie denerwuja te lica i ta twarda ciemieniucha ktorej sie pozbyc nie umie i co ja mam zrobic i te kostki u nog
mysia23
mama dwójeczki
A wracając do temat to kupiłam małemu zestawik
NEXT + GAP + GEORGE zestawik dla niego 92 (323990538) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zadowolona, ale zobaczymy jak przyjdzie, juz raz kupowałam u lej babeczki i wszystko było świetne
NEXT + GAP + GEORGE zestawik dla niego 92 (323990538) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zadowolona, ale zobaczymy jak przyjdzie, juz raz kupowałam u lej babeczki i wszystko było świetne
Irtasia, spróbuj oliwką natrzeć, a po kilku godzinach wyczesać grzebieniem. Będzie Ci pewnie ciężko, bo Jenni jest ruchliwa, ale nie znam innego sposobu.
I nie używaj miękkiej szczotki do czesania małej, tylko grzebień i staraj się delikatnie za każdym razem drapać skórę na głowie przy czesaniu (ale tak, żeby nie bolało!)
A tak w ogóle to proponuję wizytę u alergologa.
I nie używaj miękkiej szczotki do czesania małej, tylko grzebień i staraj się delikatnie za każdym razem drapać skórę na głowie przy czesaniu (ale tak, żeby nie bolało!)
A tak w ogóle to proponuję wizytę u alergologa.
strona została nie odnaleziona chyba mysia zle skopiowałas link albo mi sie nie chche otworzycA wracając do temat to kupiłam małemu zestawik
http://www.allegro.pl/item323990538_next_gap_george_zestawik_dla_niego_92.html...jestem zadowolona...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Co ja juz nie cudowalam smarowalam oliwka i prubowalam wyczesywac ale nie szlo idzie tylko zdrapac kawalek jak byla mlodsza to na googlach wyczytalam zeby jej posmarowac oliwka wlosy i zalozyc czapke bawelniana i na noc zostawic i rano wyczesac i nic ani drgnie , wylewalam jej oliwki tyle na glowe ze pare razy jej pozniej glowe mylam i nic a teraz to ma za dlugie wlosy juz na takie wyczesywanie szczoteczkaa próbowałas naoliwic głowke nawet zwykła oliwka
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Musisz chyba sama zrobic zdjecie,bo aukcja jest juz chyba za stara...A wracając do temat to kupiłam małemu zestawik
http://www.allegro.pl/item323990538_next_gap_george_zestawik_dla_niego_92.html...
reklama
to do lekarz irtasia musisz sie przejsc zeby przepisal ci specjalne specyfiki na toCo ja juz nie cudowalam smarowalam oliwka i prubowalam wyczesywac ale nie szlo idzie tylko zdrapac kawalek jak byla mlodsza to na googlach wyczytalam zeby jej posmarowac oliwka wlosy i zalozyc czapke bawelniana i na noc zostawic i rano wyczesac i nic ani drgnie , wylewalam jej oliwki tyle na glowe ze pare razy jej pozniej glowe mylam i nic a teraz to ma za dlugie wlosy juz na takie wyczesywanie szczoteczka
Podziel się: