reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ciuszki super ja muszę się też wybrać za 2 tygodnie do lumpiku bo Emilce wszystko coraz krótsze najbardziej brakuje mi piżamek pajacyków i lekkich bluzeczek bo niektóre na długi mam dość grube
Gosia mozesz mi zdradzic gdzie ten twój lumpik jest?? poszukuje spodni dla Hubka bo z tych co mam powoli mi wyrasta a w komisie tam gdzie zwykle chodzę nic nie mogę dostać na niego, wszystko mniejsze albo zaraz ogromne mają
mysia23
mama dwójeczki
Ja wczoraj w H&M kupiłam młodemu 2 pary spodni dresowych za 19,99, body, za 14,99...i sie opanowałam, bo chyba bym całą kasę na niego wydała, a całe zakupy były przede mną...w sumie to dostał nowe ubranka na roczek, i na trochę mu styknie, ale takie po podwórku by sie przydały, wiec muszę wyhaczyć coś na allegro...spodni dresowych ma 4 pary w sumie tylko bluzek brak...i jakieś butki jeszcze, bo podwórko to prawdziwe wyzwanie dla brzdąca...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Dzięki.
Aaaaale numer,usmialam sie.Zalicytowalam sobie spodenki obserwowane,pokazalo,ze jestem przrzelicytowana...Ja patrze,a to Karola wiecej dala.Sorki,nie zauwazylam wczesniej.Odpuszczam w takim razie.
Karola,mialas pokazac nowe nabytki...
Aaaaale numer,usmialam sie.Zalicytowalam sobie spodenki obserwowane,pokazalo,ze jestem przrzelicytowana...Ja patrze,a to Karola wiecej dala.Sorki,nie zauwazylam wczesniej.Odpuszczam w takim razie.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzięki.
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Piszesz sama do siebiepoczulam sie zignorowana Tycia:-(;-)
HALO HALO? to TY? czy nie TY? snilo mi sie?;-):-)
To juz wiesz o co mi chodzi
Podziel się: