reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Aga z najnowszej kolekcji to ladnie konto bedzie puste chyba ze masz fajny dostep to jakis tanich okazji- to sie podziel ;-)
TYcia no i ty piszesz ze w lumpiku nic nie ma a co ty kupilas powietrze :szok::szok: taki fajne ubranka
a to radio to takie dla roczniaka czy raczej nie bo tez je mam w obserowanych aukcjach ale nie wiem czy szymi go nie walnie w kat bo za malo atrakcyjne bedzie.

ciuszki super :tak: ja muszę się też wybrać za 2 tygodnie do lumpiku bo Emilce wszystko coraz krótsze :baffled: najbardziej brakuje mi piżamek pajacyków i lekkich bluzeczek bo niektóre na długi mam dość grube :sorry2:

Karola,Kondzia nie ciekawi generalnia zadna zabawka na dlugo.Słon Fisher 12+ stal u niego nietkniety dlugo.ostatnio zaczal sie nim bardziej interesowac,kladzie na niego klocek,a potem ciagnie za sznureczek i klocek podskakuje.
Radyjkiem jeszcze sie bawi,bo nowe.Nie wiem natomiast czy Szymkowi podpasuje...
Aga-pg,nie mam niestety dostepu do taniego zródła.Mi i kolezance bedzie zalezalo na jak najwyzszej cenie...:sorry2:.Jak juz cos wystawie,to pokaze Wam na pewno:tak:.
Co do lumpiku,to tez sie zdziwilam,ze cos nadaje sie do chodzenia:confused:.Dla dziewczynek malych jest mnostwo pieknosci:sorry2:.Bede tam czesciej wpadac;-).
Irtasia,te metki to sa firmowe tego lumpiku,bodajze Texland sie nazywa:sorry2:.Kazde ubranko ma taka metke z cena:tak:.Spodenki kupilam po 4 zl,tylko te na samej gorze nexta z malpka za 12 zł:-).
Ta babeczka,ktora to prowadzi to jest jakas daleka rodzina mojego Jacka:-D,tylko ona mnie nie zna;-).
Ogolnie Konrad i spolka prawie gotowi na wiosne i lato(bardziej na wiosne:tak:).

superanckie zakupy, a ja nie mam żadnego lumpiku gdzie bym mogła coś zakupić, ogólnie nigdy nie umiałam się w tych sklepach odnaleźć :no:

reklama
Do góry