reklama
No właśnie dlatego, że ma tyle funkcji, Karola, tak mi się bardzo spodobał. Bo i można się bujać, dziecko może siedzieć i bawić się panelem edukacyjnym, może pchać przed sobą i stawiać kroczki, a jak będzie większe, to zdejmuje się panel i może się maluch odpychać.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No i znowu wydałam kasę na Oliwkę, mąż mnie wypędzi z domu
ia:Ocieplane ogrodniczki/dzwony MORO -ok 80/86 (259173927) - Aukcje internetowe Allegro
ia:Ocieplane ogrodniczki/dzwony MORO -ok 80/86 (259173927) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy dziś kombinezon zimowy w rozmiarze ......98 (coś nam się przewidziało, że to 86)
Jest zdeczko za duży, ale mój małżonek mówi, żeby go nie wymieniać, bo do stycznia czy lutego jeszcze sporo czasu i mała jeszcze podrośnie, a jak będzie miał lekki luz to nic nie szkodzi, a przynajmniej na przyszłą zimę będzie akurat. Hm, no nie wiem ...
Jest zdeczko za duży, ale mój małżonek mówi, żeby go nie wymieniać, bo do stycznia czy lutego jeszcze sporo czasu i mała jeszcze podrośnie, a jak będzie miał lekki luz to nic nie szkodzi, a przynajmniej na przyszłą zimę będzie akurat. Hm, no nie wiem ...
reklama
Kosztował 115 zł, to kombinezon Coccollino. Sama nie wiem, mi się wydaje, że powinniśmy go jednak wymienić, tylko nie byłoby chyba na co, bo oprócz niego wisiały jeszcze tylko 2 sztuki w rozmiarze 74, a więc za małe na Oliwkę. Były jakieś pośrednie, ale w kolorze dużo ciemniejszym, oliwkowym, a ten beż mi się bardzo podobał. Choć z drugiej strony przemawia do mnie to, że za rok jeszcze go może ponosić.
Dziewczyny, ile może mieć dziecko za rok, jak teraz ma 82 cm
Dziewczyny, ile może mieć dziecko za rok, jak teraz ma 82 cm
Podziel się: