Czy któraś z Was ma może stoliczek edukacyjny z Fisher Price'a??Tosia dostałą na chrzciny i bez zastanowienia włozyłam od razu nogi i teraz nie umiem ich wyjąć. A Tosia jeszcze nie stoi a na siedząco do niego nie dostaje. Gdybym wyjęła nogi mogłaby się nim już teraz bawić. Tylko nie wiem czy te nogi da się w ogóle wyjmować i ponownie wkładać???
reklama
Ja mam inny stolik, u mnie wystarczy nacisnąć taką zapadkę.Czy któraś z Was ma może stoliczek edukacyjny z Fisher Price'a??Tosia dostałą na chrzciny i bez zastanowienia włozyłam od razu nogi i teraz nie umiem ich wyjąć. A Tosia jeszcze nie stoi a na siedząco do niego nie dostaje. Gdybym wyjęła nogi mogłaby się nim już teraz bawić. Tylko nie wiem czy te nogi da się w ogóle wyjmować i ponownie wkładać???
Jesli masz taki stolik jak ten:
STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE-ANGIELSKOJEZYCZNY!! (254389417) - Aukcje internetowe Allegro
to zapytaj sprzedawcę, niech Ci wytłumaczy. W aukcji piszą, że łatwo nóżki odmontować.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Czy któraś z Was ma może stoliczek edukacyjny z Fisher Price'a??Tosia dostałą na chrzciny i bez zastanowienia włozyłam od razu nogi i teraz nie umiem ich wyjąć. A Tosia jeszcze nie stoi a na siedząco do niego nie dostaje. Gdybym wyjęła nogi mogłaby się nim już teraz bawić. Tylko nie wiem czy te nogi da się w ogóle wyjmować i ponownie wkładać???
Hi hi, ja mam inny stolik - nie z Fishera, ale tez nie moge nozek wyciagnac. Probowalam ale nie chca wylezc
Ja mam taki:
STOLIK EDUKACYJNY Bajecznie kolorowy 5w1 HIT 2007 (253802117) - Aukcje internetowe Allegro
i mi wychodzą nóżki bez problemu.
STOLIK EDUKACYJNY Bajecznie kolorowy 5w1 HIT 2007 (253802117) - Aukcje internetowe Allegro
i mi wychodzą nóżki bez problemu.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mi też się bardzo podoba zakup Rozalki Fajniutkie te butki;-)
reklama
a ja na koniec miesiąca cos małej jade kupić a buciki bardzo ładne widac że cieplutkie będą
Podziel się: