reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

pomysł super:-)
miałm was o to wczoraj spytac'' o kolejne dziecko'' kiedy? i czy moze teraz ?
bo mi psiapsiuła narobiła ochoty(jestw 8 tygodniu) no i dzisiejszy OLIVEREK tez:-)

Agusia, no no..ale sie rozpędziłaś :-D:-D A tak poważnie, to ja myślałam nad kolejnym za jakieś 4 lata, ale teraz grono naszych najlepszych znajomych coś się rozmnaża, i też mi sie ochota narobiła...:-p:-p:-pJak sobie przypomnę te kopniaczki w brzusiu :sorry2::sorry2::sorry2: No ale rozum chyba góruje...nie mamy warunków narazie na kolejne dziecko....chcemy sie wyprowadzić w przyszłym roku, wtedy też muszę juz iść do pracy...a teraz jest za ciasno na kolejnego brzdąca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
A my będziemy myslec o kolejnym Brzdącu,jak Kuba skonczy 2 latka i pożegna sie z wózkiem (co najmniej w momencie narodzin malucha).:tak:Z reszta nie wiem,jak zniose kolejna ciążę,wiec dobrze bedzie jak Kubulek będzie bardziej samodzielny.:tak:

Pamietacie jak ja krotko po porodzie pisalam ze nigdy wiecej:-D:laugh2:ale tez juz mi minelo....wiem ze bede chciala drugie dziecko na pewno, ale podobnie jak Ty Mysiu, za jakies 4 latka....najpierw mieszkanie i troszke odpoczynku:cool2: zreszta teraz nie ma na nastepne dzieciatko warunkow:no:

Ja nie planuję kolejnego dzidziusia (choć nigdy nie mów nigdy) ;-), ale warunków lokalowych nie mamy i narazie jest nam bardzo dobrze w trójeczkę.

bosz ja tez nie mam warunkow lokalowych:-):-p
ale jak juz je bede miała to pewnie juz nie bede mogła miec dzieci

i co wtedy?
no to ktora pierwsza:-D;-)
widziałm ze kolejna styczniowka w ciazy ma termin na maj a MY w tyle :-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry