reklama
mysia23
mama dwójeczki
trzeba będzie pomyśleć o sankach ;-) ciekawe czy będzie śnieg czy raczej skromnie prószyć będzie tej zimy ;-)
Ja sanek ma trzy pary...i do tego jedne są super, bo z oparciem, tatuś mi je zrobił jak byłam mała...w wyglądają jak nowe...takie solidne
A kombinezon chyba będzie taki mariquita albo taki coccodrillo
Podobał mi sie jeszcze ten coccobello ale nie pasuje rozmiarowo..nogawki są za krótkie...w większym rozmiarze kurtka za duża będzie...
Mężowi podoba się ten pierwszy, a mnie oba i nie wiem co wybrać....:---(
agusia9915
Matka wariatka
własnie miałam napisac ,ze mi tez ten pierwszy
a my chcemy jednoczesciowy ze wzgledu NA PRAKTYCZNOSC
my zdecydowanie tez
Mysia, a tz kombinezonow tez chciala mupic albo pierwszy albo drugi. mizmo iz dla dziewczynki. dzis bede w cocodrillo i zobacze czy nie sa przypadkiem tansze w sklepie niz na allegro, bo czesto tak niestety bywa
mysia23
mama dwójeczki
my zdecydowanie tez
Mysia, a tz kombinezonow tez chciala mupic albo pierwszy albo drugi. mizmo iz dla dziewczynki. dzis bede w cocodrillo i zobacze czy nie sa przypadkiem tansze w sklepie niz na allegro, bo czesto tak niestety bywa
Oj Fajnie by było lil kate..bo u nas w sklepie babka sprowadza, ale w cenach kosmicznych..za ten pierwszy chce 200zł
Chyba pierwszy jednak najlepszy..;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
My tez chcemy kupic jednoczesciowy kombinezonik, chyba jest praktyczniejszy, bo plecki wciąż przykryte i nie zawieje pod kurtkę.
myslałam o kombinezonie coccodrillo ZIMA 07/08 COCCODRILLO - GRE -- KOMBINEZON -- 80 (244546944) - Aukcje internetowe Allegro
ale jaki rozmiar kupujecie? 80 czy 86?
mój Hubek raczej drobny jest więc chyba 80 kupimy, bo w 86 to sie utopi chyba
myslałam o kombinezonie coccodrillo ZIMA 07/08 COCCODRILLO - GRE -- KOMBINEZON -- 80 (244546944) - Aukcje internetowe Allegro
ale jaki rozmiar kupujecie? 80 czy 86?
mój Hubek raczej drobny jest więc chyba 80 kupimy, bo w 86 to sie utopi chyba
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Podziel się: