reklama
agusia9915
Matka wariatka
TYLKO ,ze jak masz kombinezon jednoczesciowy bez odpinanych nózek to podwieniecie nie wchodzi w gre;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No właśnie,masz rację.Musi być na miare.TYLKO ,ze jak masz kombinezon jednoczesciowy bez odpinanych nózek to podwieniecie nie wchodzi w gre;-)
fiolka
Mamy październikowe 2007
Witam,
czy są może wśród Was mamy, które używają wózka Mutsy i mogłyby podzielić sie opinią?
czy są może wśród Was mamy, które używają wózka Mutsy i mogłyby podzielić sie opinią?
agusia9915
Matka wariatka
a jednak nie zawsze
ja miałAm taki jak mowisz i takI bez odpinanych i ten drugi mi sie bardziej sprawdził
wiec taki kupuje
Musi byc ciepły i z kazdej strony zabezpiczony mi głóWNIE chodzi o ranne / zimowe wyjazdy/ codzienne do przedszkola AUTOBUSEM :-(
ja miałAm taki jak mowisz i takI bez odpinanych i ten drugi mi sie bardziej sprawdził
wiec taki kupuje
Musi byc ciepły i z kazdej strony zabezpiczony mi głóWNIE chodzi o ranne / zimowe wyjazdy/ codzienne do przedszkola AUTOBUSEM :-(
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A jak Sarunia będzie chciała pobiegać po śniegu?:-)a jednak nie zawsze
wiec taki kupuje
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Najpier To Niech Nauczy Sie Stac, Raczkowac A Potem Moze Chodzić ...
Ona Dopiero Siedzi Jak Ja Posadzisz:-)
Ale Jesli Bedzie Chciała To Napewno Nie Rano O 7 Jak Jade Do Przedszkola (a Po To Ten Kombinezon)tylko Pozniej A Taki Na Spacery ''porostu Spacery'' Bede Miec Inny
Ona Dopiero Siedzi Jak Ja Posadzisz:-)
Ale Jesli Bedzie Chciała To Napewno Nie Rano O 7 Jak Jade Do Przedszkola (a Po To Ten Kombinezon)tylko Pozniej A Taki Na Spacery ''porostu Spacery'' Bede Miec Inny
Podziel się: