reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a my mamy takie ;-)
ten dostałam od znajomej
p1180698jz9.jpg

ten od teściowej jak sie mała urodziła na teraz nawet sporo za duży;-)
p1180699tu4.jpg

a ten ja kupiłam siostrze i jej synkowi a teraz wrócił ;-)
p1180700kz1.jpg

Gosia, w tej Twojej szafie to wszystkich rzeczy do wyboru do koloru :-):-D
a ja zawsze ograniczam ciuchów dla małej bo nie mam gdzie tego chować :-(

Ja kupiłam 80 i obawiam się, że do końca zimy nie starczy, choć wypada bardzo duży.

Gosia, ja mam identyczny kombinezon jak Twój pierwszy od znajomej, tylko rozmiar 0-3 miesięcy, więc już niestety za mały :-(

No a ja byłam wczoraj w sklepie i widziałam kurteczkę od tego kombinezonu Mariquita, ale spodni nie było...a babka powiedział, że będą, ale są bez szelek :confused::confused::confused: napisałam wiec do faceta co to wystawia ten kombinezon z zapytaniem o to i odpisał, ze szelki są :baffled::baffled::baffled: nie wiem o co chodzi...Przymierzaliśmy Filipowi jeszcze kombinezon coccodrillo i fajny był, ale cena kosmiczna - 200zł.

Za to tematem fotelika zainteresował sie mój mąż...pytam go w końcu co i jak, czy lepiej taki do 18 kg tańszy,a później następny, czy taki odrazu do 36kg lepsiejszy...
A on po namyśle, ze chyba lepiej ten do 18, bo jak będzie drugie dziecko :szok::szok: to ono później "przejmie" fotelik, a Fili będzie miał nowy do 36kg....a ja szok, :shocked2::shocked2:co za pomysł...:-D:-D:-D:-D

reklama
pomysł super:-)
miałm was o to wczoraj spytac'' o kolejne dziecko'' kiedy? i czy moze teraz ?
bo mi psiapsiuła narobiła ochoty(jestw 8 tygodniu) no i dzisiejszy OLIVEREK tez:-)

Do góry