reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja kupiłam rok temu, przy okazji likwidacji Geanta kombinezon (za pół ceny). Oczywiście nie mogłam go przymierzyc, bo dzidzia jeszcze byłą w brzuszku. Na metce napisane jest na 12 miesięcy. Cieszyłam sie, ze jestem tak zapobiegliwa.:baffled:Dzisiaj go właśnie oglądałam i okazało sie, ze jest na 74, a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86:szok::szok:. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk. Szlag by to trafił!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z jednej strony sie ciesze, ze pomimo wszystko tak ładnie rośnie:-), ale kolejny wydatek mnie czeka. :baffled::baffled::baffled::baffled:
A w tym miesiącu na Majkę wydałam już kupę kasy.

A ja zamierzam kupić kombinezon na rozmiar 86, ale grubo zastanawiam sie nad 92...w tych kompletach martwi mnie to, ze kurtka jest duża w porównaniu do spodni..rękawy i długość całej kurtki jest duża...natomiast spodnie wydają mi się krótkie...albo Filip ma tak długie nogi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i chyba tak jest, bo bluzki ma jeszcze 74, body niektóre też i są oki, a spodnie wszystkie są na co najmniej 80 i są dobre..mniejsze nie ma mowy...:no::no: pajace są na 80 lub 86...czyli chyba nogi ma długaśne....:eek::eek::eek::eek: A całego kombinezonu nie chce w związku z niepraktycznością :baffled::baffled::baffled:

u mnie małej ostatnio posegregowałam rzeczy i nosi nadal niektóre te od 0-3 M :-D ale spodnie mam nawet takie co są 2-3 lata i są akurat :-D :eek: dostałam je od cioci z lumpiku i pewnie są to rybaczki ale my nosimy jako długie :-p bo w pasie są ok :-D i ogólnie co do kompletów to mamy też problem bo bluzki za duże a spodnie za krótkie :eek: a dziś sprzedałam kombinezon na 12M bo małej za mały a miała go jak się urodziła :eek::tak:

a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86:szok::szok:. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk.

To u nas podobnie. Ostatnio chcielismy kupic Milce kurtke. Maz wzial rozmiar 92 to Pani sklepowa go wysmiala, ze niby ten rozmiar to na roczne dziecko. Wiec wzielismy rozmiar 86, przymierzamy, a ta kurteczka taka ciasna ze Milenka nie ma jak raczek wlozyc. Pani sklepowej oczy wyszly deba. Powinna wiedziec ze rozmiar rozmiarowi nie rowny.

a my chcemy jednoczesciowy ze wzgledu NA PRAKTYCZNOSC:-p
ja mam 3 sztuki kombinezonów na tą zimę ;-) i też jednoczęściowe u nas się sprawdziły :tak: i ogólnie jak wkładam małą teraz do wózka zawszę kurteczka jej się podwija na pleckach :baffled: no i szybciej ją ubiorę ;-)bo za bardzo mi wariuje no i oczywiście dojdzie do środka śpiworek ten co miała jak się urodziła ;-)

a ostatnio zakupiłam w końcu folię przeciwdeszczową :-D i przeciwśnieżną ;-)

taka : Folia przeciwdeszczowa do wózka spacerówki (241870231) - Aukcje internetowe Allegro

były tańsze ale wołali 10zł za przesyłkę :dry:a tą dostałam na drugi dzień po zalicytowaniu :tak::-D

reklama
Do góry