reklama
A ja kupiłam rok temu, przy okazji likwidacji Geanta kombinezon (za pół ceny). Oczywiście nie mogłam go przymierzyc, bo dzidzia jeszcze byłą w brzuszku. Na metce napisane jest na 12 miesięcy. Cieszyłam sie, ze jestem tak zapobiegliwa.Dzisiaj go właśnie oglądałam i okazało sie, ze jest na 74, a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk. Szlag by to trafił!!!! Z jednej strony sie ciesze, ze pomimo wszystko tak ładnie rośnie:-), ale kolejny wydatek mnie czeka.
A w tym miesiącu na Majkę wydałam już kupę kasy.
A w tym miesiącu na Majkę wydałam już kupę kasy.
agusia9915
Matka wariatka
na pocieszenie
nasz kombinezon jeszzce nie noszony tez jest zamały
kupiony jak twoj
pewnie dam go dla martynki:-(
nasz kombinezon jeszzce nie noszony tez jest zamały
kupiony jak twoj
pewnie dam go dla martynki:-(
mysia23
mama dwójeczki
A ja zamierzam kupić kombinezon na rozmiar 86, ale grubo zastanawiam sie nad 92...w tych kompletach martwi mnie to, ze kurtka jest duża w porównaniu do spodni..rękawy i długość całej kurtki jest duża...natomiast spodnie wydają mi się krótkie...albo Filip ma tak długie nogi... i chyba tak jest, bo bluzki ma jeszcze 74, body niektóre też i są oki, a spodnie wszystkie są na co najmniej 80 i są dobre..mniejsze nie ma mowy... pajace są na 80 lub 86...czyli chyba nogi ma długaśne.... A całego kombinezonu nie chce w związku z niepraktycznością
u mnie małej ostatnio posegregowałam rzeczy i nosi nadal niektóre te od 0-3 M ale spodnie mam nawet takie co są 2-3 lata i są akurat dostałam je od cioci z lumpiku i pewnie są to rybaczki ale my nosimy jako długie bo w pasie są ok i ogólnie co do kompletów to mamy też problem bo bluzki za duże a spodnie za krótkie a dziś sprzedałam kombinezon na 12M bo małej za mały a miała go jak się urodziła
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No patrz!No to mamy podobny gust.Nasz Kubulek zachwycony.Ja też jestem zadowolona z zakupu.susu, jest to BABY DESING PEPE mamy identyczne juz ok tygodnia
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk.
To u nas podobnie. Ostatnio chcielismy kupic Milce kurtke. Maz wzial rozmiar 92 to Pani sklepowa go wysmiala, ze niby ten rozmiar to na roczne dziecko. Wiec wzielismy rozmiar 86, przymierzamy, a ta kurteczka taka ciasna ze Milenka nie ma jak raczek wlozyc. Pani sklepowej oczy wyszly deba. Powinna wiedziec ze rozmiar rozmiarowi nie rowny.
agusia9915
Matka wariatka
a my chcemy jednoczesciowy ze wzgledu NA PRAKTYCZNOSC
ja mam 3 sztuki kombinezonów na tą zimę ;-) i też jednoczęściowe u nas się sprawdziły i ogólnie jak wkładam małą teraz do wózka zawszę kurteczka jej się podwija na pleckach no i szybciej ją ubiorę ;-)bo za bardzo mi wariuje no i oczywiście dojdzie do środka śpiworek ten co miała jak się urodziła ;-)a my chcemy jednoczesciowy ze wzgledu NA PRAKTYCZNOSC
a ostatnio zakupiłam w końcu folię przeciwdeszczową i przeciwśnieżną ;-)
taka : Folia przeciwdeszczowa do wózka spacerówki (241870231) - Aukcje internetowe Allegro
były tańsze ale wołali 10zł za przesyłkę a tą dostałam na drugi dzień po zalicytowaniu
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas Milenka wczesniej nie dala sie ubrac w jednoczesciowy kombinezon. Nie wiem jak teraz bedzie.
Podziel się: