reklama
j.ost
asiaO
sory to ile ty juz miałas tych spiworków
ja mam ciagle ten sam od urodzenia jeszcze dobry(i tez był wiekszy)
mialam 2 pierwszy byl jak becik nie na ramiaczka, a teraz drugi kupiony na 86cm
j.ost
asiaO
No właśnie obawiam się, że dla Oliwki to będzie zbyt duże skrępowanie. Nie będzie mogła się swobodnie przekręcać na brzuszek i spowrotem, a w nocy kręci sie tak kilka razy co najmniej.
moja lenka generalnie jest bardzo ruchliwa i niewiem jak to robi ale kladac ja z jednej strony lozeczka za chwile znajduje ja z drugiej lub na brzuchu lub w poprzek i jakos dae rade choc niewiem jak w tym spiworku
Co do bodziaków z Tesco to wg mnie są super jakości. Teraz kupiła 3-pak białych body z długim rękawem- 15 zł. I 3-pak kolorowych z krótkim rękawem- 19 zł. 74 cm:-)
A co do spania w chłodne dni to będę Tosię ubierać w body i w welurowe pajace i przykrywać kołderką lub wkładać w polarkowy, cienki śpiworek. Jej bez różnicy:-)
Co do kombinezonu to ja jeszcze się nie rozglądałam:-(Wiem tylko, że chcę dwuczęściowy:-)
A co do spania w chłodne dni to będę Tosię ubierać w body i w welurowe pajace i przykrywać kołderką lub wkładać w polarkowy, cienki śpiworek. Jej bez różnicy:-)
Co do kombinezonu to ja jeszcze się nie rozglądałam:-(Wiem tylko, że chcę dwuczęściowy:-)
mysia23
mama dwójeczki
Oj o butach to nie pomyślałam...hihi dziecko z bosymi nogami chciałam zima na dwór zabierać chyba
a ja już mam na oku kombinezon dwuczęściowy z cocodrillo, pewnie kupie w tym tygodniu, bo jest świeża dostawa, a później to już nie dostanę takiego jak chce..a dziś zamierzam zrobić zapas bodziaków i pajaców dla Filipa...
a ja już mam na oku kombinezon dwuczęściowy z cocodrillo, pewnie kupie w tym tygodniu, bo jest świeża dostawa, a później to już nie dostanę takiego jak chce..a dziś zamierzam zrobić zapas bodziaków i pajaców dla Filipa...
mysia23
mama dwójeczki
a co do śpiworka to u nas nie ma szans...
ostatnio jak Filipa zaczęłam przykrywać grubszą kołdrą z pierza, to nie miał siły sie przekręcić i płakał co chwila, ja wstawałam podnosiłam kołdrę , on sie przekręcił jak chciał i dalej spał, za pół godziny to samo... ewidentnie nie lubi skrępowania...ale jest już coraz lepiej...poprostu zacznę go cieplej na noc ubierać...
ostatnio jak Filipa zaczęłam przykrywać grubszą kołdrą z pierza, to nie miał siły sie przekręcić i płakał co chwila, ja wstawałam podnosiłam kołdrę , on sie przekręcił jak chciał i dalej spał, za pół godziny to samo... ewidentnie nie lubi skrępowania...ale jest już coraz lepiej...poprostu zacznę go cieplej na noc ubierać...
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a to nowa zabawka Lailusi, na razie nie do konca kojarzy coi jak ale polubila od razu muzyczke...
Amazon.de: Chicco 65461 - Formen- und Musiktrommel f
Amazon.de: Chicco 65461 - Formen- und Musiktrommel f
Podziel się: