reklama
agusia9915
Matka wariatka
to tak jak jaJa szukam teraz cieplejszych pajacyków, welurowych albo frotkowych bo u nas w domku jesienią i zimą "trochę" piździ, ale nic ciekawego na razie nie widziałam
jedank znalałm 2pary kaftanikow i spiochy welurowe w kanapie po KONRADZIE
kolor i tu uwaga po chłopcu '' oczojebitny pomarancz i zółty a spichy czerwone z zóltym i leciotki granatem''JAK NOWE-boz ale ci mam krzywde konradku robiła
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
myślę że rozmiarówka podobna jak cheeroke więc Szymek nosi tam 3-6 miesięcy a też normalnie nosi 68 no i pajace są trochę za duże więc myślę że będzie spoko.
no ja tez liczę że kombinezon będzie super bo czasem to równie bywa z tym okresleniem stan idealny. kupiłam też drugą BLUZĘ POLARKOWĄ gap szarą od 12-18 m-cy bo ta co ma ją teraz jest rewelacyjna a kaptur idealnie zakrywa uszy.
no ja tez liczę że kombinezon będzie super bo czasem to równie bywa z tym okresleniem stan idealny. kupiłam też drugą BLUZĘ POLARKOWĄ gap szarą od 12-18 m-cy bo ta co ma ją teraz jest rewelacyjna a kaptur idealnie zakrywa uszy.
A pod czym będa spały Wasze pociechy w chłodniejsze nocki? Z kołderki czy kocyka Milena się wykopuje, myślę cały czas o śpiworku, ale robiłam już próby i był płacz, bo nie mogła fikac nogami
U mnie mala spi nadal w rozkuale nozki ma na wierzchu....spiworek tez by nie zdal egzaminu....co ja przykryje kocykiem czy kolderka doslownie sekundy i "fikfik'' i juz nogi na niej
agusia9915
Matka wariatka
A JA JAK NA ZłOSC RZEDNEJ NIE MOGE WYCHACZYC PEWNIE JAK OLEJE TO BEDAmyślę że rozmiarówka podobna jak cheeroke więc Szymek nosi tam 3-6 miesięcy a też normalnie nosi 68 no i pajace są trochę za duże więc myślę że będzie spoko.
moja z cheeroke nosi 6-9 miesiecy
ostanio kupowałm body wiec jestem na bierzaco z ta firmą
agusia9915
Matka wariatka
zaraz zobacze bo mam tez tescowe w domu czy jest to samo
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to wszystko zależy od materiału Szymek nawet wchodzi w pajaca z mothercare rozmiar UWAGA 0-3 jest spoko luźny i wygląda jak nowy nowy i nawet kulek od prania nie ma.
tak patrze ile ten smerf ma rzeczy i chetnie bym je sprzedała tylko widze za ile takie rzeczy ida na allegro to zal tyłek ściska a człowiek zapłącił grubą kasę. ostatnio robiłam pożądek w paragonach i na pierwsze ciuszki ( tylko ciuszki) wydaliśmy dokładnie 1125 zł z groszem. Szok co.
tak patrze ile ten smerf ma rzeczy i chetnie bym je sprzedała tylko widze za ile takie rzeczy ida na allegro to zal tyłek ściska a człowiek zapłącił grubą kasę. ostatnio robiłam pożądek w paragonach i na pierwsze ciuszki ( tylko ciuszki) wydaliśmy dokładnie 1125 zł z groszem. Szok co.
Podziel się: