reklama
Muszę Ci Joasiek powiedzieć, że jak mała zacznie siedzieć to mozna już myslec o takim zakupie. Jak widzę jak Oli się nim bawi, to wydaje mi się, że ktoś nie pomyślał opisując zabawkę, że jest od 18 miesiąca życia. Jak nie popsuje niczego w zabawce, to powinna sie długo nią bawić, bo narazie zegarek jej nie interesuje, no i tych środkowych zwierzątek sama nie włoży, na topie jest za to pianiko, kierownica i książeczka. Choć pewnie te uderzenia są bardziej przypadkowe, ale już zauważa, że jak uderzy to gra.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Z tymi 18 miesiącami to chyba faktycznie troszkę przesadzili, powinno być gdzieś od 12 wg mnie. My na razie używamy zawieszki na łóżeczko z różnymi przyciskami i dźwiękami, ale też uderzanie w nie jest na razie przypadkowe. Ja już jakiś czas temu zauważyłam, ze nie warto dawać Milence zabawek ponad jej wiek, bo pobawi się nimi po swojemu a potem się jej nudzą, zanim wogóle rozpracuje ich działanie i rzeczywiste przeznaczenie
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
szukałam czegoś na zimę i szukałam i ooooooooooooo wygrałam DISNEY - Odlotowy zimowy kombinezon (228488232) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a się nie spodziewałam.
A ja wlasnie wygralam to:
Tesco, Boots. Pajace Rozm.74 cm 4 szt (229649095) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze beda calkiem zadbane bo jak nie
Tesco, Boots. Pajace Rozm.74 cm 4 szt (229649095) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze beda calkiem zadbane bo jak nie
agusia9915
Matka wariatka
obaczysz w realu:-);-) ajak nie to
ja jednak jak bym kupował to na 86 przynajmniej bo 74 sa dobre(ani za male ani za duze)
ja jednak jak bym kupował to na 86 przynajmniej bo 74 sa dobre(ani za male ani za duze)
reklama
Podziel się: