reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

To zaszalalas z rozmiarem Joasiek:-) . ale jak dobrze sobie przypominam to raczej spore to twoje malenstwo po wynikach usg. wiec moze masz i racje. ja sobie pomyslalam, ze ten to tylko tak na wyjscie. potem najwyzej cos wiekszego sie dokupi.

a moja dzidzia dostala na mikolajki od babci taki spiworek (rozowy oczywiscie:eek: )
2o2 Śpiworek Kocyk Rożek 3 w 1 okrycie PROMOCJA (144677489) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze od swoich kochanych rodzicow piekny sweterek w groszki:cool2:

reklama
Kasiad, chyba nie na tym watku pokazywalas nam swoje lozeczko, ale niewazne. bardzo mi sie podoba. ja chce dokladnie takie tylko w kolorze sosna. wogole super cena i do tego posciel! super!

Lil Kate, na Allegro są też takie łóżeczka z materacem i pościelą w kolorze sosna, są nawet tańsze, bo za kolor teak się więcej płaci. Chyba nawet ma takie ten sam allegrowicz, u którego ja kupiłam swoje.

lil kate: hmmm.. wydawało mi się że 68 to jeszcze nie tak dużo :confused: mam nadzieję że nasza kruszynka w nim nie utonie :-D Chciałam taki kupić, żeby aż do wiosny starczyło :happy:

A powiedz mi jak jest z jakością tego kocyka? Czy materiał z którego jest wykonany wygląda na ciepły? Bo też myślę właśnie nad tą aukcją juz od ładnych kilku tygodni i zastanawiam się też czy to kupić, czy nie? Czy będzie wystarczająco ciepłe jesli dzidzia będzie np. w bodziaku i frotowym pajacyku, to czy taki kocyk-rożek wystarczy gdy w domku mam około 18-19 stopni, bo tyle mam zimą, choc mam dodatkowy grzejniczek i pewnie będziemy się dogrzewać. Pod kołderka na początku nie chce dzieciaczka kłaść, rożek byłby najlepszy a ten wygląda na wygodny :tak:

moj kombinezon tez jest na 68 i wcale nie za duzy uwazam. Dzieci rozmiar 56 nosza bardzo krotko bo około 2 do 3 tygodni gora a potem 62 a kombinezon musi byc luzny bo nic pod niego nie załozysz .

Własnie sie zastanawiam jaki rozmiar kombinezoniku kupić...
agusia9915 myśle,ze masz racje z tym rozmiarkiem 68..wogóle wiekszosc ubranek mam zamiar kupić w takim...narazie kupiłam tylko jeden pajacyk na 56 i body na 62..myślę,ze kupie jeszcze po jednym z tego rodzaju i rozmiaru, moze jeszcze jakieś 2 kompleciki a resztę to juz na 68, 72...tak mi się przynajmniej wydaje

lil kate fajnie wyglada ten śpiworek...napisz jak on w rzeczywistości ma sie to tego ze zdjecia...prosze cie, to postaram sie go zamówić

Co do spiworka to jak nie mam dokladnie tego, ale ten jest jeszcze fajniejszy niz moj.

Bo moj zamiast napek ma suwak i mozna z niego zrobic ta wersje z rekawkami i kapturkiem albo zwykla kolderke. i mysle ze jako ta kolderka spoko sie sprawdzi bo jest naprawde grubiutki fajniutki. i ten jak widze z dwoch stron ma welurek. bo ten co maoja tesciowa kupila ma wewnatrz bawelne, ale darowanemu koniowi...:laugh2:

dzieki z odpowiedz...myśłe,ze przekonam mojego kochanego męż, że musimy to kupić...
Jedyne na co lubi ostatnio wydawać pieniądze do rurki i kolanka na instalację wodna do naszego domku...nie może poczekać, tylko jak w gorącej wodzie kąpany musi to mieć...

reklama
Dziewczyny poradźcie, w jakim rozmiarze kupuje się czapeczkę dla noworodka? Chciałabym kupić taką cieplejszą, na wyjście ze szpitala bo na pewno będzie mróz, ale te rozmiarówki czapek nic mi nie mówią :-(

Do góry